2777
2789
عنوان

استرس بخاطر عمل بینی دوهفته دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 36 پست
من بچه همسرم از ازدواج اولش انقدر برام گریه کرد ک مامان باید برگردی هق هق میکرد ک بعد ب هوش اومدم با ...

اخی عزیزم....چقد دوستون داره....ایشالا که همیشه کنارهم خوش باشین😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين اصلا تو نميفهمي هيييييييچ نگران نباش خيلي حال ميده😍اون تو سرمت بيهوشي ميزنه تو متوجه نميشي كي ...

خیلی حال میده؟!خاله من عمل کرده بود تا یه هفته سرگیجه داشت ،صورتش هم انگار کتکش زده بودن،دهنش و حلقش کلا خونی بود و بوی بدی میداد،بهش با بدبختی غذا میدادم ،سوپ ابکی رو هم نمیتونست بخوره،دقیقا کجاش حال میده؟😟

خیلی حال میده؟!خاله من عمل کرده بود تا یه هفته سرگیجه داشت ،صورتش هم انگار کتکش زده بودن،دهنش و حلقش ...

بعضيا اينجورن بايد تو تغذيه مراعات كني قبلش من از ساعت ٤بعد از ظهر چيزي نخوردم تا فردا٦ صبح كه عمل داشتم 

روزهاي قبلش هم نبايد ادويه و نمك استفاده كني زياد اينجوري عوارض بيهوشي كم ميشه من كه اصلا عوارضي نداشتم خداروشكر كبودي هم نداشتم ساعت٥همون روز هم كه عمل شدم مرخص شدم رفتم خونه با پايه خودم سرگيجه و اينام نداشتم حالا اين بنده خدا ميخواد عمل كنه نبايد انقد بترسونيمش بايد استرس رو ازش دور كنيم من تجربه ي شخصي خودمو گفتم كه بهم سخت نگذشت خداروشكر انشالله بقيه هم همينطور باشن

بله...خیلی میترسم...دقیقا منم به خاطر دخترم خیلی میترسم...میگم اگه چیزیم بشه دخترم چی میشه...دخترم ۴ ...

انشالله که به سلامتی عمل کنید

همه ترسا بخاطر اخبار منفی فضای مجازیه 

حتی همینجا تو نی نی سایت بعضیا فقط اخبار بد منتشر میکنن

چندساله از ترس بیهوشی نرفتم 

زایمانم هم با بی حسی بود

منکه همیشه باخودم میگم کاش قبل بچه دارشدن عمل میکردم اینقدر استرس نمیکشیدم