دوستان عزیز. من سالهاست دوست دارم بینیمو عمل کنم. الان به ترس هام از بیهوشی و خفگی و تنگی نفس تقریبا غلبه کردم و کارای مقدماتی انجام دادم و تقریبا دو هفته دیگه نوبت عملمه. بازم استرس دارم از بعدش. کسی عمل کرده بیاد بگه چیزی نیس بابا😁
ببين اصلا تو نميفهمي هيييييييچ نگران نباش خيلي حال ميده😍اون تو سرمت بيهوشي ميزنه تو متوجه نميشي كي ...
خیلی حال میده؟!خاله من عمل کرده بود تا یه هفته سرگیجه داشت ،صورتش هم انگار کتکش زده بودن،دهنش و حلقش کلا خونی بود و بوی بدی میداد،بهش با بدبختی غذا میدادم ،سوپ ابکی رو هم نمیتونست بخوره،دقیقا کجاش حال میده؟😟
خیلی حال میده؟!خاله من عمل کرده بود تا یه هفته سرگیجه داشت ،صورتش هم انگار کتکش زده بودن،دهنش و حلقش ...
بعضيا اينجورن بايد تو تغذيه مراعات كني قبلش من از ساعت ٤بعد از ظهر چيزي نخوردم تا فردا٦ صبح كه عمل داشتم
روزهاي قبلش هم نبايد ادويه و نمك استفاده كني زياد اينجوري عوارض بيهوشي كم ميشه من كه اصلا عوارضي نداشتم خداروشكر كبودي هم نداشتم ساعت٥همون روز هم كه عمل شدم مرخص شدم رفتم خونه با پايه خودم سرگيجه و اينام نداشتم حالا اين بنده خدا ميخواد عمل كنه نبايد انقد بترسونيمش بايد استرس رو ازش دور كنيم من تجربه ي شخصي خودمو گفتم كه بهم سخت نگذشت خداروشكر انشالله بقيه هم همينطور باشن