2777
2789
عنوان

استرس بخاطر عمل بینی دوهفته دیگه

789 بازدید | 36 پست

دوستان عزیز.  من سالهاست دوست دارم بینیمو عمل کنم. الان به ترس هام از بیهوشی و خفگی و تنگی نفس تقریبا غلبه کردم و کارای مقدماتی انجام دادم و تقریبا دو هفته دیگه نوبت عملمه.  بازم استرس دارم از بعدش.  کسی عمل کرده بیاد بگه چیزی نیس بابا😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اصلا تو نميفهمي هيييييييچ نگران نباش خيلي حال ميده😍اون تو سرمت بيهوشي ميزنه تو متوجه نميشي كي ميري و كي به هوش مياي نترس قوي باش هيچي نيست با دماغت خداحافظي كن پيش به سوي زندگي جديد😍

منم خیلی میترسم...رفتم ازمایش خون دادم...فردا میخوام ببرم به دکتر نشون بدم...میترسم بیهوش شم دیگه به ...

من بیشتر از این میترسم بگن بخاطر یه دماغ مرد😂

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
منم خیلی میترسم...رفتم ازمایش خون دادم...فردا میخوام ببرم به دکتر نشون بدم...میترسم بیهوش شم دیگه به ...

وای دقیقا منم    خیلی مسخرس ترسمون.  ولی بخاطر بچه هامون دچار ترس های توهمی میشیم

وای دقیقا منم    خیلی مسخرس ترسمون.  ولی بخاطر بچه هامون دچار ترس های توهمی میشیم

دقیقا...من فقط وفقط به خاطر دخترم میترسم...میگم یه وقت نکنه از عمل برنگردم...بچم چی میشه...ولی هیچ اتفاقی نمیفته عزیزم...توکلت به خدا...این همه ادم عمل کردن...چی شده

دقیقا...من فقط وفقط به خاطر دخترم میترسم...میگم یه وقت نکنه از عمل برنگردم...بچم چی میشه...ولی هیچ ا ...

من بچه همسرم از ازدواج اولش انقدر برام گریه کرد ک مامان باید برگردی هق هق میکرد ک بعد ب هوش اومدم با یه شاخه گل بالا سرم بود حس خوب داشت 😍💖