2777
2789
عنوان

دعوای بین فرزندان🤕😓

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 22 پست
باهاشون حرف نزدی ببینی دعواشون سر چیه ؟ 

همیشه صحبت میکنیم.

همیشه.

پسر کوچیکم عملی جون می سوزونه، پسر بزرگم زبونی

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۱سالمه ازدواج کردم بیشتراوقات باخاهر۶سالم جنگ داریم عجیب نیس والاه!

میدونم. دنبال راه چاره ام برای بهتر شدن شرایط

همیشه صحبت میکنیم. همیشه. پسر کوچیکم عملی جون می سوزونه، پسر بزرگم زبونی

بنظرم بد نیست مشاوره ببریشون گلی 

گاها اونا بهتر میدونن چجوری این رفتارها کنترل بشه 

ولی تاحالا سعی کردی نشون بدی برات مهم نیست رفتارشون ؟ یا همش تنبیه و توبیخ و اینها بوده؟ دقت کردی چه ساعتایی چه مواقعی بیشتر دعوا میکنن (مثلا وقتی گرسنن یا قبل خواب یا وقتی درس دارن و...) یا حتی ممکن بخاطر بی توجهی شما این کارو میکنن یا حتی توجه زیاد به یکی یا هردو 

بنظرم مشاور خیلی خوبه ولی خودت هم این نکاتو بنویس بعد ان شاالله زود دستت میاد که چکار کنی ولی همیشه خونسردیتو حفظ کن 

اگر بتازگی اینجور شده (بعد کرونا ) ممکن نیاز به تفریح داشته باشن و ...

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بنظرم بد نیست مشاوره ببریشون گلی  گاها اونا بهتر میدونن چجوری این رفتارها کنترل بشه  ولی ...

وااااقعا ممنونم. 🌹

با اجازه اسکرین شات میگیرم. 🌹

مشاور خوب سراغ ندارم. باید بگردم توی مشهد پیدا کنم. 

باز هم تشکر🌹💙

وااااقعا ممنونم. 🌹 با اجازه اسکرین شات میگیرم. 🌹 مشاور خوب سراغ ندارم. باید بگردم توی مشهد پیدا ...

خواهش میکنم گلی 🌹

زنده باشی و سلامت 🌹🌹🌹

کتاب راجع بهش هست اسمشونو متاسفانه درست بخاطرم نیست ولی اگر پیدا کردم اینجا بهتون میگم 

ان شاالله درست میشه گلم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خواهش میکنم گلی 🌹 زنده باشی و سلامت 🌹🌹🌹 کتاب راجع بهش هست اسمشونو متاسفانه درست بخاطرم نیست ول ...

فقط عزیزم حتما دقت کنی بچه ها خیلی موردهارو از بزرگترها یاد میگیرن ، از تلویزیون ، بازی کامپیوتری و دوستاشون 

گاهی بچه عادت کرده دروغ بگه بعد میبینی نزدیکترین افراد بهش این رو یاد دادن ناخودآگاه (تلفن زنگ میزنه، بگو من نیستم !!)

یا ممکن نتونه بهت بگه موضوع اصلی رو  و پشت خشمش و... قایم میشه و خیلی موردهای دیگه 

اگر بخواهی رفتاری توی فرزند عزیزم از بین بره راهکار زیاد داره ولی بنظرم یه مشاور خوب کمک کنندست 

اگر یسر به جهاد دانشگاهی شعبه محل زندگیتون بزنی و بگی میخوام (به بهانه )مثلا کلاس های مربی مهد کودک شرکت کنم و استادهارو میخواستم بدونم کی هستن اکثر اساتید روانشناسی اونجا معتبرن بنظرم و تحقیق کنی و بهشون سر بزنی 

فقط عزیزم حتما دقت کنی بچه ها خیلی موردهارو از بزرگترها یاد میگیرن ، از تلویزیون ، بازی کامپیوتری و ...

بله کااااملا قبول دارم حرفتون رو🌹