2777
2789
عنوان

فرق بین همسر من و خواهر شوهرم.این کجا و ان کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 89 پست
اگه منظورت اینه توجه شوهر اون بیشتر  اصلا ربطی به زنگ و تماس بیشتر نداره مثلا شوهر اون بهتره&n ...

بنظرتون الکی بگم بیشتر بمونم یا میمونم ببینم چیکار میکنه و میگه و بعد زودتر برم بگم مثلا سوپرایزت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون الکی بگم بیشتر بمونم یا میمونم ببینم چیکار میکنه و میگه و بعد زودتر برم بگم مثلا سوپرایزت کر ...

نمی دونم عزیزم من جات باشم فرصت رو غنیمت میشمرم و از سفر لذت میبرم 

اگرم دلت تنگ شده برگرد 

چع لزومی داره تووداداششوبهم بندازه بااین مقایسه مسخره؟

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
چه معلوم ک شوهرش دوست دختر بازی نکنه و بخاطر اینکه خیالش راحت باشه همچین کاری نمیکنه

شوهر اون زیاد بنظرم نرمال نیست اما بلده دل خواهرشوهرمم رو نرم کنه.من اومدم اینجا یکم وقت بگذرونم بیشتر دارم حسودی میکنم.

شاید همسرت نمیخواد مزاحمتون بشه

من چندسال پیش از طرف دانشگاه، با یکی از دخترای فامیلمون که هم دانشگاهی بودیم، رفتم مشهد

روزی 7 8 بار مامانش رنگ میزد، 5 6 دفعه هم خالش. 

بعد مامان من اصلا زنگ نمیزد. فقط پیام می داد. در طول 6 روزی که رفتم و برگشتم، شاید دو سه بار، بلکه کمتر، زنگ زد. خودش می گفت نمیخوام مزاحمت بشم. تو واتساپ پیام می داد

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
اطرافیانمم میگن.میگن تو چه زنی هستی و اون چه شوهری.

توام نمیزنگی؟پیام نمیدی؟

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚