2777
2789
عنوان

فرق بین همسر من و خواهر شوهرم.این کجا و ان کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 89 پست
شاید رفتار شما و خواهرشوهرتون هم با هم فرق داره... خب خودت چرا زنگی نمی‌زنی به همسرت؟

اخه من دورم مثلا شلوغه و اون تنهاست‌.بیشتر باید نبودم رو حس کنه و خواستارم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم اینم بگم نگو چون من اومدم اون زنگ نزده منم نمیزنم 

تو زنگ بزن دلبری کن بگو دلم تنگه کاش نرفته بودم توام  بی من خوشی ها اومدم میکشمت ازاین حرفا:(

یکم سیاست به خرج بده شاید دلش رفت از صبح فرت فرت زنگ زد 😂 

اگه منظورت اینه توجه شوهر اون بیشتر 

اصلا ربطی به زنگ و تماس بیشتر نداره مثلا شوهر اون بهتره 

من کسایی رو میشناسم تلفن و پیامک سالگرد ازدواج آنچنانی 

عزیزم و گلم و عشقم تو جمع به هم میگفتن 

بعد یه گندی زدن با هیچی جمع نمیشه 

حالا نه اینکه بگم شوهر خواهر شوهرت مرد بدیه اصلا 

ولی گول این چیزا رو اصلا نخور 

به نظر من شوهر شما کار درستی میکنه..هی زنگ زدن و اس دادن به نظرم خیلی رو اعصابه شما رفتی مسافرت نفری ...

اره اما اصلا طاقت نبودنم رو نداشت.حتی خونه مامانشم میرفت میگفت باید باشی.الان میترسم بود و نبودم براش فرقی نداشته باشه

وهرجارییمم یه جایی که میره تندتندزنگ بیشتربددله

اره شوهر من اصلا در روز به من‌ نمیزنگه اصلاااا بوقت کار داشته باشه میزنگه اما یه دختر خاله دارم شوهرش خیای بهش زنگ میزنه مثلا خونه مادرش میره هر نیم ساعت میزنگه و ۱ ساعت باهاش حرف میزنه  و جالب اینجاست شوهرش خیلی بد دله،،و این زنگ زدن ها یعنی اعتماد نداشتن یهنی دوست ندارم زنم تنها جایی باشه بهش خوش بگذره کار همسر شما کاملا درسته عزیزم 

ربطی نداره برادرشوهرمن تو جمع یه اداهای عاشقانه ای درمیاره ولی خیانت میکنه

بله ما هم یه مورد اینجوری تو فامیل داریم همدیگرو عشقم صدا میزنن و ولی اقا یه هرزه ی.....

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

درسته ولی خب بالاخره یبار هم خودت زنگ بزن جویای حالش بشو

بذار بدونه تو خوشیا فراموشش نمیکنی

بعد ازش دلیلش هم بپرس چرا زنگ نزده

زنگ بزنه که چی

مثلاً رفتی مسافرت که خودت باشی و لذت ببری

اگه اون گفت چرا شوهرت زنگ نمیزنه بگو چون اگه می خواست زرت و زرت زنگ بزنه خودش با من میومد مسافرت

والاا ⁦⁦  <( ̄︶ ̄)>⁩

منطقی اش اینه که وقتی میدونه بهت خوش میگذره هی زنگ نزنه ....من در شرایط شما باشم اصلا خوشم نمیاد شوهرم راه به راه زنگ‌بزنه

اره اما اصلا طاقت نبودنم رو نداشت.حتی خونه مامانشم میرفت میگفت باید باشی.الان میترسم بود و نبودم برا ...

عزیزم رفتی مسافرت دیگه ربطی بع دوری ندارع میای دیگه براش کلی سوغات بخر حسابی هم خوش بگذرون