2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون دندی واکر داشتن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4888 بازدید | 53 پست
خيليييي ببخشيد ولى با اي مسائلي كه گفتين بچه الان حالش چطوره دكترا چى ميگن

خونه پیشمه حالش ک نمیدونم والا چی بگم همه چیش مثل بچه عادیه فقط انگار دور سرش رشد نکرده از بعد تولد هنوز 43سانته قدشم رشد نداشته انگار تازه دنیا اومده دکترا گفتن ببرش خونه زنده نمیونه با این همه مشکلات حاد ولی مونده میگفتن بدون اکسیژن نمیمونه ولی مونده راحت نفس میکشه نمیدونم تا کی میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور تو آنومالی تشخیص ندادن  کدوم مرکز رفته بودی شکایت کن حتمن

بندرعباس میرفتم پیش میترا رفیعی نمیدونم واقعا چطور تشخیص نداد ک مغزس نصفش تشکیل نشده و جهش ژنتیکی داره شکایت کنم مگه زیر بار میره و قبول میکنه اخه

خونه پیشمه حالش ک نمیدونم والا چی بگم همه چیش مثل بچه عادیه فقط انگار دور سرش رشد نکرده از بعد تولد ...

توکل به خدا شاید مغزش رشد کرد شاید کل مشکلاتش حل شد باور کن معجزه اتفاق میافته توکل کن به خدا

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
چیش خوب میشه اخه کوریش قلبش مغزش فلج مغزیه عملا وقتی نصف مغزش تشکیل نشده

من شنیدم در بعضی ازوارذ نیمه مغز کار اون یکی دیگه روانجام میده شاید تشکیل دش درست شد میخای چیکارش کنی وقتی زنده مونده یعنی کارخداست

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
خيليييييييي سخته الان دلم نميخواد حرفى بزنم بچه هاى سايت توهين كنن بهم ولى به صلاح هم خودش هم شما هس ...

یعنی چی بکشتششش

خيليييييييي سخته الان دلم نميخواد حرفى بزنم بچه هاى سايت توهين كنن بهم ولى به صلاح هم خودش هم شما هس ...

میدونم اگه بره برای خودش بهتره اخه بچه ای ک عملا فلج مغزیه اونم حاد ی تیمه گوشته فقط خدا چرا بهم دادش چرا سقط نشد با اون همه خون ریزی ک من داشتم موندم چ سرنوشتیه دارم