2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون دندی واکر داشتن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4888 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهامون بچش نصف مغز تشکیل نشده بود دوماه و نیم شد فوت شد معمولا زیاد عمر نمیکنن  الان ...

قبلا میگرفت هم سینه هم شیشه بعد اینکه بردمش معاینه چشم بیهوشش کردن کلا برگشت ب دوره جنینی الان با لوله و سرنگ بهش شیر میدم

قبلا میگرفت هم سینه هم شیشه بعد اینکه بردمش معاینه چشم بیهوشش کردن کلا برگشت ب دوره جنینی الان با لو ...

بچه اونم همینجوری بود تازه میخاست دوباره سینه بگیره که ایست قلبی کرد برای ارامش دلت حمد میخونم 🌹

اى بابا كاش تو اين شرايط حداقل درك كنن كسى مقصر نيست و بيشتر از همه پدر و مادر دارن اذيت ميشن  ...

فقط یبار صدبار الهی نتیجه شو ببینه فقط پول پارو میکنن شدن بازرگان با حون ملت تجارت میکنن با ایندم بازی کرد هدا ازش نگذره

سلام عزیزم، پسرم هفته 32مبتلا به دندی واکر تولد شده، تورو خدا نیاز بهت دارم که ازت کمک بگیرم، اگه پی ...

جانم عریزم؟ الهی بگردم مثل پسر من اونم 32 هفته دندی واکری بود با خیلی چیزای دیگه ، چرا تو رو هم تشخیص ندادن؟

جانم عریزم؟ الهی بگردم مثل پسر من اونم 32 هفته دندی واکری بود با خیلی چیزای دیگه ، چرا تو رو هم تشخی ...

تشخیص ندادن🥹

دندی واکر و هیدروسفالی شدید، الان یکماهشه، و با سرنگ شیر میخوره، بچت الان چند وقتشه پسرت

تشخیص ندادن🥹دندی واکر و هیدروسفالی شدید، الان یکماهشه، و با سرنگ شیر میخوره، بچت الان چند وقتشه پسر ...

ای خداااا پیش مرکز خوبی رفته بودی ؟ پسر منم تشخیص ندادن ولی تهران ک رفتم میگفتن غیر ممکنه تشخیص ندن از مشت بودن دستاش از وزن کمش خدا لعنتشون کنه میگفتن خیلی توی سونو واضحه این مشکلات ، عزیزم برو از آزمایش ژنتیک بگیر یک کاریوتایپ از خود همسرت و نی نی یکی هم Arrey  أرِی ، حتما حتما بگیر پشت گوش ننداز چون باید برای بارداری بعدی همین ژنهای مخرب رو توی جنین بعدی از طریق آمینوسنتز بررسی بشه من مرکز ژنتیک کریمی نژاد نجم آبادی شهرک غرب تهران انجام دادم ، بعد آمینوسنتز شدم اینبار ، بهم پیام بده تلگرام 

@Hanann23 این یوزر نیم منه توی تلگرام 

نه عزیزم من پسرم دو سال و هفت ماهش بود که فوت شد ایست قلبی کرد شب قبلش تشنج کرد ،