2789
عنوان

میشه بگید مشکل من چیه؟

72 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دوساله ازدواج کردم خودم دوست نداشتم ازدواج کنم الان هم همش فکر میکنم اگه مجرد بودم چقدر بهتر بود خیلی دختر رویاپردازی بودم همیشه دوست داشتم با عشق ازدواج کنم ولی متاسفانه سنتی ازدواج کردم 

شوهرم آدم خوبیه وکیله وضعیت مالی هم متوسط به بالا هست فقط یه مشکلی که داره یکی از شونه هاش بالاتر از اون یکی هست البته به طور مادرزادی اینطوری هست ولی کت و شلوار میپوشه مشخص نیست اصلا ولی با لباس کمی مشخصه ...خیلی وقتا فکر میکنم دوسش دارم بعضی وقتا هم فکر میکنم نه خیلی به طلاق فکر میکنم شوهرم واقعا دوسم داره بعضی کاراشو دوس ندارم مثل بلند خندیدنش یا وقتی پشت سر و پدر و مادر صحبت میکنه 

میشه راهنماییم کنید باید چی کارکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تعریف زندگی مشترک:درک کردن تفاوت ها دوست عزیزم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

هر کسی ی بدیهایی داره ی خوبی هایی خودتم همینجوری حساس نشو

هیچکی صددرصد کامل نیس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ای خدااااااا من‌مشکل بی پولی بی غیرتیرشوهر دخالت کنه اش اینکه شوهر پشتت منو خالی میکنه کم محلیش و کلی بدهی و میتاحری و بدبختی و.....دارم طفلی شوهرت 

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
ای خدااااااا من‌مشکل بی پولی بی غیرتیرشوهر دخالت کنه اش اینکه شوهر پشتت منو خالی میکنه کم محلیش و کل ...

بخدا دست خودم نیست حس میکنم باهاش خوش حال نیستم

دوستش نداری برای همین دنبال ایراد میگردی دوستش داشتی حتی عیب هاش رو هم نمی دیدی

همین بعضی وقتا به سرم میزنه سرش داد میزنم عصبانی میشم برای چیزای الکی مثلا چرا با دستای خیس در یخچاالو باز کرده