2777
2789
عنوان

کنکور زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست
اهااا

😐

سوالی بود

اگ اینجوری خونده باشم این ۲۰ روز امیدی هست؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوب خونده باشه   مومیارو شاید اره

مومیا؟🧐

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عمومیا    

😂مرسی

ببین تاپیکاتو خوندم، نشین خونه منتطر شوهر چون نمیاد 

بلند شو برو موفق بشو درس بخون کار کن به وقتش میاد واست شوهر

برو باشگاه به خودت برس، بعدم چرت و پرتای این نینی سایتو گوش نکن من قدم 168 عه وزنم شده بود 75 هیکلم عالی بود حتی تا 80 هم هیکلت عالی میشه 

حتما باشگاه برو، یه فعالیتی بکن، نشین خونه منتطر شوهر تو موفق بشی تو زندگی، شوهر جور میشه خودش، تازه خوبش هم میاد

به خودت برس باشگاه برو اخلاقتو خوب بکن تو جامعه و اجتماع زیاد بگرد که دیده بشی مورد ازدواج برات میریزه وگرنه صب تا شب بشین گوشه اتاق کی میخواد تو رو ببینه؟ حداقل یه دانشگاه میرفتی حتی شده پیام نور هم یه مدرک میگرفتی هم دو نفر میدیدنت تو دانشگاه 

الاقل تلاش کن فرهنگیان بری که رو هوا میان خواستگاریت چون معلمی

دیگه خودتم یه تکونی بده به خودت، نشستی شوهر شوهر میکنی، تو واسه موفق شدن خودت تو زندگی تلاش بکن پسرا از دخترای موفق خوششون میاد 

گوشه اتاق با اخلاق افتضاح، بابا بزرگ من بیاد تو رو بگیره؟ 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
ببین تاپیکاتو خوندم، نشین خونه منتطر شوهر چون نمیاد  بلند شو برو موفق بشو درس بخون کار کن به و ...

مرسی از نظرت باشه تلاشم رو میکنم

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣