2777
2789
عنوان

کنکور زبان

185 بازدید | 22 پست

سلام من می خوام کنکور زبان بدم بیست روز هم بیشتر وقت ندارم کسی هست اینجا کنکورزبان داده باشه یا دبیر باشه ک راهنمایم کنه؟؟؟

اگه کسی هم هست بیاد باهم بخونیم

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣

چهارتای عمومیو بخون

هرچند نمیرسی تموم کنی

ولی سعی کن کنکورای سالای اخیرشو بزنی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بیست روز سخته یکم

برا انسانی ۲۰ روز خوبه

اگ از ۱۰۰ درصد ۵۰ درصد کتابارو خونده باشه

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ثبت نام کردی مگه؟ عمومی هاتو بالای ۵۰ و اختصاصی تو بالای ۳۰بزن  رتبه خوبی میاری

اره

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
برا انسانی ۲۰ روز خوبه اگ از ۱۰۰ درصد ۵۰ درصد کتابارو خونده باشه

هرکتابی ۵۰بزنم قبولم بنظرت ولی زبان زیاد خوب نیست مثلا بیست بزنم؟؟

ثبت نام کردی مگه؟ عمومی هاتو بالای ۵۰ و اختصاصی تو بالای ۳۰بزن  رتبه خوبی میاری

عمومی هارو میزنم بالای ۵۰فقط اختصاصی پایین میزنم😶

عمومیاتو تقویت کن فقط!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨