2777
2789
عنوان

مادرا کسی بچه ش تب گل سرخی گرفته؟

521 بازدید | 5 پست

پسرم ۸ ماهشه از پریروز تب کرد یه دفعه ۳۹ درجه بردمش دکتر گفت احتمالا تب گل سرخ گرفته خیلی بی اشتها شده همش بیقراره طفلکم اصلا جون نداره بی حاله دیروز اسهال هم داشت امروز بهتر شد اسهالش صبح بهش استامیتوفن دادم همرو اورد بالا شیاف هم میذارم اسهال میشه کسی تجربه داره علائم تب گل سرخ همینه؟ خیلی نگرانم

اره عزیزم
فقط پاشویه کن پسر من به بروفن فقط جواب داد
پد ضد تب براش بزار

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بروفن باید شکمش پر باشه بدم هیچی نمیخوره که

پسر منم اینجوری بود هیچی نمیخورد یکمی آب قند به زور بهش میدادم  

یکی دو بار بروفن دادم پایین اومد بعد با پاشویه کنترلش کردم
کف پاش پیاز بزار
تو آب پاشویه سرکه سیب بریز
دستمال نم رو پاهاش و شکمش بزار رو سرش نزار که سینوزیت نگیره
البته در مورد بروفن باز از دکترش بپرس
بعد از چند روز هم دونه قرمز میزنه نگران نشو
کلاً از ویروسه تبخاله نزار کسی بوسش کنه یا صورتشو بهش نزدیک کنه ممکنه چندبار بگیره
خطرناک نیست فقط مراقب تبش باش

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗