2777
2789

من دیروز اپل واچ سری se خریدم ولی احساس میکنم سریع شارژ خالی میکنه از صبح استفاده نکردم شارژش ۷۷ بود شده ۶۸ خرابه یعنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب ساعت ۱۰ شارژ کامل شد تز برق در اوردم تا الان که شده ۶۸ یعنی اوکیه؟

خب به گوشیتون از طریق بلوتوث کانکت بود ؟ 

اگر نمیدونید دوباره امتحان کنید بزارید کامل شارژ شه ولی بلوتوثشو خاموش کنید ببینید ایندفعه بازم اینقدر کم میشه ؟

من سری ۴ دارم وقتایی که کانکت نیست اینقدر سریع مثلمال شما خالی نمیکنه ، se جدیدترم هست باید باطریش بهتر باشه

بلوتوث گوشیو خاموش کنم عزیزم؟ اره کانکته فک کنم

اگر کانکت باشه خیلی بیشتر مصرفشه 

اره دیسکانکتش کنید ببینید بازم اینقدر سریع کم میشه

شارژ گوشیم وقتی که لازم ندارید اپل واچو اما کانکت باشه زودتر تموم میشه 

خب به گوشیتون از طریق بلوتوث کانکت بود ؟  اگر نمیدونید دوباره امتحان کنید بزارید کامل شارژ شه ...

سلام من اپل واچ سری7گرفتم،وصل هم میشم بابلوتوث،فقط یه مشکلی که هس این نه دوربین بازمیکنه درحالی که تو منو اش هس،نه مخاطبین رو میاره ، داخل پیام هااینا نمیره،فقط یکی که میخواد زنگ بزنه اون میفته و میتونک پاسخ بدم،اهنگ و بقیه چیزاش اوکی هس,میخوام ببینم من بلدنیستم راهنماییم کنین

سلام من اپل واچ سری7گرفتم،وصل هم میشم بابلوتوث،فقط یه مشکلی که هس این نه دوربین بازمیکنه درحالی که ت ...

سلام امیدوارم تا الان راه اندازی کرده باشه چون پستتون واسه پارساله🙃 ولی برای فعال سازی برنامه اسکن و بزنید تو دفترچه اش برنامه اش و اسکن کنید بعد دانلود کنید نصب کنید از طریق برنامه اش میتونید راه اندازی کنید🥰