2777
2789
عزیزم مگ کار هرکسی به اینی که گفتی رفته بهش گفته یه حرفایی میزنی دا

نه بابا با خواهرم صحبت کردم خواهرم که نمیره به اون بگه. 

ولی میدونی چرا نگرانم 

چون خواهرشوهرم میگفت دامادش گوشیه دخترشو هک کرده 

خواهرشوهرم میگفت از وقتی دامادم گوشی دخترمو هک کرد و حرفایی که پشت سرشون به دخترم گفتم رو دید زندگیه دخترم تلخ شد 

خوب دامادش همچین آدم خاصی هم نیست نه سواد بالایی داره نه شغلی که مرتبط به اینا باشه چطور اون تونسته بود هک کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مارک گوشی هم برای هک شدن مهمه  مثلا من هوواییم راحت هک میشه

حتی یه جای گوشیم هس زده چند نفر دارن از گوشیم استفاده میکنن 

من هر از گاهی چک میکنم میبینم فقط مدل گوشی خودمو زده 

بقیه گوشی ها رو نمیدونم داره یا ن 

اگ داره برو نگا کن 

نه بابا با خواهرم صحبت کردم خواهرم که نمیره به اون بگه.  ولی میدونی چرا نگرانم  چون خواه ...

اون هک نکرده 

برنامه ریخته 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
یعنی چی 

ی برنامه هایی هست میریزن تو گوشی طرف بعد مخفیش میکنن میتونن همه فعالیت ها و... ک طرف انجام میده رو ببینن

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
ی برنامه هایی هست میریزن تو گوشی طرف بعد مخفیش میکنن میتونن همه فعالیت ها و... ک طرف انجام میده رو ب ...

معمولا گوشیمو دست کسی نمیدم 

اما گاهی شده گوشیم برای چند لحظه دست همونی که میترسم هکم کرده باشه افتاده باشه 

یعنی هیچ جوره نمیشه اون برنامه رو پیداکرد و پاک کرد؟ 

باید بری تو تنظیمات بعد بری قسمت برنامه ها اونجا میتونی میدا کنی

در ضمن اگر گوشیت دست کسی باشه و بتونه نصبش کنه یاام ممکنه از طریق ی پیامک برات بیاد و توبازش کنی بعد خود ب خود برنامع نصب میشه

معمولا گوشیمو دست کسی نمیدم  اما گاهی شده گوشیم برای چند لحظه دست همونی که میترسم هکم کرده باش ...

از چ کسی میترسید؟

گوشیت و چک کن برنامه هاش و از تنظیمات دیگم دستش نده

باید بری تو تنظیمات بعد بری قسمت برنامه ها اونجا میتونی میدا کنی در ضمن اگر گوشیت دست کسی باشه و بت ...

مرسی گلم به خاطر پاسخ دادنت 😘

اما استرسم بیشتر شد باید برم چک کنم ممنونم ❤️🌹

از چ کسی میترسید؟ گوشیت و چک کن برنامه هاش و از تنظیمات دیگم دستش نده

دخترخالمه خیلی سرش تو گوشیه فکر میکنم هک کردن هم ازش بربیاد 

حتما همین کارو میکنم ممنونم. ❤️🧡💚

نمیدونم چرا خوششون میاد آرامش بقیه رو ازشون بگیرن 

دخترخالمه خیلی سرش تو گوشیه فکر میکنم هک کردن هم ازش بربیاد  حتما همین کارو میکنم ممنونم. ❤️🧡 ...

عزیزم کسی ک چندین سال در این رشته تحصیل کرده براش کار راحتی نیس هک کردن چ برسه کسی ک بخواد سر دربیاره مگ الکیه

عزیزم کسی ک چندین سال در این رشته تحصیل کرده براش کار راحتی نیس هک کردن چ برسه کسی ک بخواد سر دربیار ...

خدا کنه نتونه

خوب اصلا چه کاریه 

من از خانوادم دورم  گاهی با خواهرم دردو دل میکنم دلم وا شه بعد همش استرس دارم نکنه این دختر منو هک کنه آخه خیلی درباره این چیزا حرف میزنه