2777
2789
عنوان

کادو واسه نی نی چی میبرید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 49 پست
پلاک خاصی بود یا معمولی

پلاک وان یکاد گرفتم

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
ی باکس بگیر داخلش ی عروسک کوچیک و شکلات و ی بادکنک بزار +پلاک طلا یا کارت هدیه(میتونی ی متن کوتاه قش ...

خیلی جذاب و عالی،،،مرسی عزیزم زن داداشم از این کارا خوشش میاد،،،نمیدونی چی سرچ کنم اینستا؟؟

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از موضوعی ناراحت بوده ،،هر چند دلیل نمیشه ب مهمان بی احترامی کنه

نه عروسیشم نگف بعد فرمالیته بهم زنگ زد گف بیا بریم بیرون بهم فلافل داد...گف برای جلوگیری از چشم خوردن دیگه هرکی ی اعتقاداتی دارع....

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
پلاک وان یکاد گرفتم

به به خیلیم خوبه،،،منم مد نظرم اینه اگه پیدا کنم نوشته باشه جان من است او مثلا ی همچین چیزایی

مامانم میخواد گوشوار بگیره،،،من میگم پلاک بگیرم ولی میگم نکنه خیلی گرون باشه حالا

نه گرون نیست اگه تو شهرتون طلاهای بدون احرت هم هست خوبه حتی اینترنتی هم هستن تو اینستا من خودم دستبند گرفتم  یک و خورده ای شد

پلاک که ارزون گیرت میاد 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
نه عروسیشم نگف بعد فرمالیته بهم زنگ زد گف بیا بریم بیرون بهم فلافل داد...گف برای جلوگیری از چشم خورد ...

نگو ک هنوز باهاش دوستی😬

نه گرون نیست اگه تو شهرتون طلاهای بدون احرت هم هست خوبه حتی اینترنتی هم هستن تو اینستا من خودم دستبن ...

😍😍مرسی از راهنماییتون عزیزم

خیلی جذاب و عالی،،،مرسی عزیزم زن داداشم از این کارا خوشش میاد،،،نمیدونی چی سرچ کنم اینستا؟؟

فدات گلم❣

بنویس باکس هدیه تولد کلی ایده این مدلی برات میاد 

میتونی با توجه ب بودجه ت هرچی خواستی بخری

دیگه نیاز ب گل و شیرینی و..نیس 

تو باکس از همه چی بزار ولی ب تعداد کم 

ی باکس بگیر داخلش ی عروسک کوچیک و شکلات و ی بادکنک بزار +پلاک طلا یا کارت هدیه(میتونی ی متن کوتاه قش ...

دوست  منم همین جوری برای من کادو زایمانم  اورد باکس کوچولو گل و مروارید پلاک هم روش گزاشته بود 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
نگو ک هنوز باهاش دوستی😬

نه دوسه بار برادرش ب برادرم گفت فلانی میگه شماره ویدارو بده بم اونم داد و ی مسیج داد گف بچه دار نشدی هنوز نه سرد سرد جوابشو دادم دیگه هیچی نگف 

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
به به خیلیم خوبه،،،منم مد نظرم اینه اگه پیدا کنم نوشته باشه جان من است او مثلا ی همچین چیزایی

میتونی سفارش بدی درست کنند

حتی اگر فرزند دختر باشه میتونی اسم به لاتین سفارش بدی براش ماندگارتره

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
فدات گلم❣ بنویس باکس هدیه تولد کلی ایده این مدلی برات میاد  میتونی با توجه ب بودجه ت هرچی خوا ...

بهترین ایده 😍😍😍

میتونی سفارش بدی درست کنند حتی اگر فرزند دختر باشه میتونی اسم به لاتین سفارش بدی براش ماندگارتره

اره دختره،،،میدونی اخه خیلی نمونده ب اومدنش قربونش برم😍😍😍تقریبا ده روز دیگه میاد پیشمون دورش بگردم😍😍