2777
2789
عنوان

عكس جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 3586 بازدید | 130 پست

مبارکت باشه عزیزممممممم خونت دقیقااااا همون مدل خونه با چیدمانیه که من دوست دارم اجازه دارم عکساتو ذخیره کنم حین خرید جهیزیه خودم ایده بگیرم؟!

درضمن من از اول متوجه شدم تابلو ها کار خودته تاپیک تابلو خونه ی منو ببین منم دارم برای خونه خودم تابلو میکشم اگه تونستی یه عکس از نمای روبه روی تابلوهات بزار گلم 

انشالله خوشبخت بشین و صدای خنده ها و عشقتون گوش آسمونو کر کنه 😍😍🤍🤍💜💜🥰🥰💖💖👌👌👌👌👌👌👌

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزممممممم خونت دقیقااااا همون مدل خونه با چیدمانیه که من دوست دارم اجازه دارم عکساتو ذ ...

ممنونم عزيز دلم انشالله خودتم خوشبخت و شاد باشين هميشه؟

اينستا دارين؟ اگه دارين بهم پيام بده كه پيج نقاشيمو برات بفرستم تابلوهامو ببيني از نزديك

ممنونم عزيز دلم انشالله خودتم خوشبخت و شاد باشين هميشه؟ اينستا دارين؟ اگه دارين بهم پيام بده كه پيج ...

نه ندارم متاسفانه نمیتونی تو همون تاپیک تابلوم برام بفرستی؟! البته اگه نتونستی ایرادی نداره فدای سرت

فقط نگفتی گلم عکسای جهیزیت رو ذخیره کنم؟!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜