2777
2789
عنوان

شبا چجوری می خوابین؟ 🥴😑🤔

250 بازدید | 27 پست

شما شبا چجوری می خوابین؟ منظورم اینه شربت خواب مصرف می کنین؟ آخه من اصلا خوابم نمیبره تا ساعت ۵!! اصلا خوابم نمیبرعععععع

شما ساعت چند میخوابین؟

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوابت تنظیم نیس

من ماه رمضون تا ساعت۷صبح بیداربودم

یه روز سختی بکش صبح زود بیاد شو و با سر درد و خستگیت کناربیا تا خوابت تنظیم شه

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺

قبلا فوق فوقش یک خواب بودم.

چند شب برا درس خوندن بیدار موندم تا صبح خوابم بهم ریخته دیشب اصلا نشد بخوابم تا ۴ تو گوشی البته شیطنت خودمم هستا مرض دارم میرم تو گوشی😂

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

من پادکست دانلود میکنم گوش میدم بهش تا فکرم درگیر نشه 20 دقیقع ای میخوابم خیلی خوبه

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
خوابت تنظیم نیس من ماه رمضون تا ساعت۷صبح بیداربودم یه روز سختی بکش صبح زود بیاد شو و با سر درد و خ ...

سخته خیلی

بی خوابی منو میکشه

یه روز خواستم اینجوری کنم صبح زود بیدار شدم ولی آخرش نتونستم مقاومت کنم خوابم برد🥴

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
اَویش🤕😂

بله؟؟؟؟

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"