2777
2789
عنوان

همسر نظامی

7382 بازدید | 108 پست

سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه 

لطفا کسانی که شوهر پدر یا برادرشون توی قسمت نیروی انتظامی کار میکردن یا قسمت یگان ویژه منو راهنمایی کنند .

چون تصمیم حساسی هست و نامزدم میخواد بره و حتمااا قبول میشه بهم بگید از سختی هاش و خوبی هاش و حقوقش و اینکه ایا وارد بشه بابد اولش بره ماموریت شهر های دیگ ؟ 

دوره آموزشیش چقدره . نمیتونم خیلی دور باشم ازش . سربازی هم رفته 

ممنون از همگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماموریت ک دارن خیلیم زیاده یه بار شوهرم گف بعد مثل که به انتخاب خودشونه ک همون اول اون چندسالو برن مناطق مرزی و بعد برگردن شهر خودشون برای همیشه یا در رفت وامد باشن مثلا ۳ سال شهر خودشون باز ۱ سال برن مناطق مرزی 

دوستان میشه راهنمایی کنین اونایی ک از طریق ازمون میرن از اول رسمی میشن یا بعد چند سال رسمی میشن؟ممکنه رسمیشون نکنن اخراجشون کنن؟در چ صورت اخراج میشن؟ممنون میشم راهنمایی کنین

خیلی از فامیلامون نظامی ان...دایی ..پسرخاله ..پسر عمه ها...پسر عموها...و....

برادرای شوهرمم دوتاشون... رده بالان نمیدونم درجشون چیه...از اینایی که میشینن روصندلی و دستور میدن فقط...حقوقشون عالی شکر خدا...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نمیدونم من پدرم تو راهنمایی رانندگی بود مادرم که خیلی راضیه حقوق ثابت مزایا خوب داره و بازنشستگی که ...

عزیزم راهنمایی رانندگی نه . میخاد بره توی بخش کلانتری یا یگان ویژه خیلی هم علاقه داره و با کله هم قبولش میکنن . از طرفی کار نداره از طرفی نمیخام بعدا سختم بشه .... بخش اداری هم نمیخاد بره 😬😀

نمیدونم من پدرم تو راهنمایی رانندگی بود مادرم که خیلی راضیه حقوق ثابت مزایا خوب داره و بازنشستگی که ...

اونروز شوهرم میگف راهنمایی رانندگیا مثل بچه های ته تغاری ان که همه چیز براشون اوکیه😁 

اره دوره سرد سیری دارن گرم سیری دارن پسرعمه من گرمسیری افتاد بهش حالا زاهدانه 2سال  داداش خودم ...

اااو منم میتونم باهاش برم ؟ توی عروسی گرفتن اینام اذیت میکنن ؟ بنظرتون ارزشش رو داره ؟

عزیزم راهنمایی رانندگی نه . میخاد بره توی بخش کلانتری یا یگان ویژه خیلی هم علاقه داره و با کله هم قب ...

نیرو انتظامی انچنان حقوقی نداره ها شوهر من سرباز کلانتریه اینجور که میگه جالب نیست