2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به مادر شدن ندارم ... دعا کنید که از این صبور تر نشوم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 145 پست
اونایی که منتظر نی نی هستن تو گوگل سرچ کنن نمایندگان آیت الله تبریزیان برن نماینده شهرخودشونو شمارشو ...

@چیکاا شمام بخـن این پست رو شاید بدردت خورد

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز یکی تاپیک زده بود میگفت بعد ۱۲سال مادرشدم- یه همسایه داشتیم ما خدا بعد از ۲۰سال بهشون یه پسر د ...

من سنم داره می‌ره بالا😓

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
انشاالله به حق دردانه امام رضا زود زود زود خبر مادر شدنت رو بشنویم عزیزدلم  توکلت بر خدا گلم ب ...

قربون محبتت عزیزدلم

دلم گرم شد با حرفات

انشالله زود مامان بشی 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

باردارم عزیزم سه ماهمه

وااای 😍😍😍😍خدارو شکر اتفاقا ریپ زدنی منتظر بودم بگی باردارم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
صبرداشته باش عزیزم شما فقط دوساله که ازدواج کردین برادر من بعداز هیجده سال بچه دار شدن اونم بدون دکت ...

اره ما هم تو اقوام نمونه های عین این زیاد داشتیم 

یکی بود بالای ده سال بچه دار نشده بود دارو و ... هم امتحان کرده بود ولی یه مدت به خاطر کرونا نرفت 

خدا خواست و باردار شد بدون دکتر 

چند نفر دیگه هم داشتیم بالای ده سال ازدواج کرده بودن و بچه دار نمیشدن ولی بعد خدا بهشون داد

شما دعا میکنین بچه دار شین من دعا میکنم ازدواج کنم باز یکی دیگه دعا میکنه کاش جای من بود رشته ی خوبی ...

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم