2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به مادر شدن ندارم ... دعا کنید که از این صبور تر نشوم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوسال ونیمه اقدامم

عین تو داغونم

اما بازم صبر دارم💛🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

امروز یکی تاپیک زده بود میگفت بعد ۱۲سال مادرشدم- یه همسایه داشتیم ما خدا بعد از ۲۰سال بهشون یه پسر داد - هیچوقت از درگاه خداوند ناامید نشو

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

عزیز دلم نا امید نشو،

من کسایی رو دیدم که بعد از ۱۰ سال بچه دار شدن 

نگران نباش عزیزم الان نازایی درمان داره ولی زمان بره،

ان شاء... به حق امام حسین خدا یه کوچولوی سالم و خوشکل بهت بده که شبا نذاره بخوابی حسرت این روزا رو بخوری گلم

من ۵سال منتظرم💔💔💔

اونایی که منتظر نی نی هستن تو گوگل سرچ کنن نمایندگان آیت الله تبریزیان برن نماینده شهرخودشونو شمارشو بردارن تماس بگیرن 

بر یک الی چن دوره داروی طب اسلامی میده  

توجه کنین طب سنتی نیست همش دم کرده و عر قیات بده طب اسلامی هست و داروهاشون درسته کیاهی هست ولی اکثرنشون قرصی هست  بنده دوستانی داشتم بعد 12 سال با استفاده از یک دوره بعضیا چند دوره باردارشدن یکیشون بعد 8 سال دکترا قطع امید کرده بودن حتی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊