الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزدلم اره خالم خواب پدربزرگمودیده بودن که خواسته بودن برن پیش اقوام یه مرحومی وبهشون بگن براشون خیراتت کنن ازاون دنیام یه عصاوسنجاق نشون دادن گفتن اینودادن بهم
من خودم تعریف میکنم ...چند ماه بعد از فوت یکی از فامیل که بهم بدی کرده بود خواب دیدم تو بیابونی بودم که زمینو اسمونش رنگش خاکستری بود ... از دور یه همهمه میدیدم مثل کارتون ها دیدید فقط یه شکل گرد و خاک و شلوغیه؟ اونجوری
من خواب یه شخص معروف دیدم که همه به خوبی و مومن بودن میشناسنش.خواب دیدم صورتش هیچ نوری نداره وتیرس و گرد و غبار رو صورتش هس.ولی اطرافش یه هاله نور کم رنگ بود
بعد انگار من میدونستم زنده ام بقیه مرده...یهو صدای همون فامیل و شنیدم که از دور داشت صدا نزدیک میشد اومد سمتم و خیلی شاکی که چرا اینجوری میکنی؟ من هر چی برای بچه هام میفرستم میدزدی؟ من حتی بخاطر مساله تو از حضرت فاطمه زهرا اجازه گرفتم و....(من اون شخص رو نبخشیده بودم و زمان دفنش گفتم خدا حقم و بگیر دلم شکست الان باید جواب بده)
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا