بعد سرم چرخوندم ازش و گفتم من کاری نکردم من دزدی نکردم و اصلا ازش نمیترسیدم تو دلم میگفتم مرده کاری نمیتونه بکنه.یهو انگار تو ذهنمو و خونده باشه گفت نه فکر کردی ولت میکنم من ۷ ماهه منتظرم ببینمت یادته اون دنیا چقدر عذاب کشیدم از مریضیم ؟تو که دیدی؟ ایکاش برگردم به همون مریضیم کاش برگردم اون دنیا ای کاش برمیگشتم یهو حس کردم بیشتر اون ادمای همهمه اومدن پشت سر اون شخص و خیلی حسرت بار تکرار میکردن کاش برگردیم غلط کردیم کاش برگردیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه سری مدارک گم کرده بودم شناسنامه کارت ملی دفترچه بیمه
یکسال بود،همه جا را گشتم نبود که نبود
بعد فوت پدر مرحومم،خواب دیدم سر مزار دارم سکه طلا جمع میکنم
فرداش بعد یکسال مدارک ام را آوردند
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
کاش مستند زندگی پس از زندگیومیدیدی الانمتونت بزنی از قسمت اولش هست توایامرمضان پخشکردن سری دومش ...
بله دیدم برنامه رو از پارسال....من این خواب و ۵ سال پیش دیده بودم فقط برای همسرم تعریف کردم بعد این برنامه رو که دیدم بیشتر بهش ایمان اوردم که واقعا خواب پریشان نبوده
برادرم برای پدرم قرآن رو ختم کرده بود بعد پدرم اومد به خواب مادرم و گفت به فلانی ( داداشم) بگو سوره انفال برام بخونه مادرم اینو به داداشم گفت داداشم قرآن رومیاره و می بینه تو ختم قرآن این سوره جامونده بوده چون برادرم دو تا برگه علامت لای قرآن گذاشته بوده که نشون میداده مثلا امروز تا اینجا خونده و اشتباهی اون صفحه قرآن رو رد کرده بوده و نخوندش .
گواه صادقه بودن این خواب اینه مادرم میگه من اصلا نمی دونستم سوره ایی به اسم انفال داریم چون سواد نداشت