2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیاز رنده درشت میکنم تفت میدم گوشت میریزم زردچوبه ادویه کاری و بعد تفت خوردن اب میریزم میذارم بپزه بعد بامیه هارو ی کم تفت میدم میذارم کنار تو تابه ۴ ۵ تا گوجه رنده میکنم میذارم ابش کشیده بشه دوسه حبه هم سیر میزنم تو گوجه ابش ک کشیده شد روغن میریزم و ی قاشق رب میزنم ب خورشت اضافه میکنم و نیم تا ۴۵ دقیقه اخر بامیه هارو میریزم و نمک هربار درست کردم همه خوششون اومده

من خورشت بامیه درست میکنم حرف نداره

پیاز و گوشت رو یه کم تفت میدم بامیه رو اضافه میکنم و یه قاشق رب بعد گوجه ی رنده شده زیاد میذارم تا به روغن بیفته ادویه ها رو اضافه میکنم و آب میذارم تا جا بیفته 

من بادمجونم میذارم آخر وقت میذارم معرکه میشه

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

پیاز رارریز سرخ کن 

بعد گوشت را تفت بدا

بعد رب گوجه را باهاش تفت بده 

و بعد آب اضافه کن بستگی به مقدار بامیه و گوشت 

بزار تا گوشت خوب پخته بشه 

بعد نمک و ادویه 

و بعد بامیه ها را اضافه کن 

بامیه ها رارقبلش تهش را بگبر

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

من گوشت چرخی رو باچیاز تفت میدم نمک وزدرچوبه وادویه وفلفل سیاه میزنم بعد با رب تفت میدم پودر لیمو هم میزنم بعد بامیه هارو میریزم وبعد اب جوش میریزم و اومد جوش زیرشو یمقدار کم میکنم ومیزارم جا بیفته

ما باگوشت قرمز خورشتی ومرغ دوست نداریم با چرخی دوس داریم اینو امتحان کن مشتری میشی

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰