2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمانی که دانشجو بودم،اره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

با اینکه باهاشون خوب بودم و بعد از سالها، هنوز در ارتباطیم، اما هیچ وقت باهم بیرون اون طوری نرفتیم. شاید یکی دو شب پیاده روی رفته باشیم ولی خرید و رستوران و ازین کارا، اصلا.

وای بابای نمیزاره برم دانشگاه شهر دور میگه هم خوابگاهیات قراره خراب دربیان قراره قلیان و سیگار و شرا ...

به مامانت بگو باهاش حرف بزنه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
وای بابای نمیزاره برم دانشگاه شهر دور میگه هم خوابگاهیات قراره خراب دربیان قراره قلیان و سیگار و شرا ...

منم دوس دارم برم خوابگاه

ولی بابام نمیذاره چون خودم میرم کسای دیگ رو خراب میکنم:/

مامان منم همین طوری هست میگه اونجا همه سیگار و مواد و... تو رو هم مثل خودشون میکنند آبروت رو میبرم می‌دونم اگه بری فلان می‌کنی و.. منم مجبوری اولویت های اول شهر خودمون زدم دیگ هعی 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

منم دوس دارم برم خوابگاهولی بابام نمیذاره چون خودم میرم کسای دیگ رو خراب میکنم:/

مامان من فک می‌کنه من ساده هستم هیچی حالیم نیست نمیدونه خیلی وقته تا ته همه چی رفتم ولی خب چون ناراحت نشن اولویت های اول  انتخاب کردم شهر خودمون بره حوصله بحث ندارم 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

بگو بعضی از دخترای توی مدرسه هم اینطوری بودن ولی من مثلشون نشدم

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...