2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم به خاطر چربی زیادشه نخور ضرر داره چربی و فشارت میره بالا که اینطوری میشی

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
اتفاقا بابای منم چندوقته همینجوری شده، شما پس سرت درد میگیره؟

درد پس سر بیشتر مربوط به فشارخونه . فشارشونو چک کنید

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
نه فشار خون نداره ماه پیش ازمایش کلی داد. ولی هروقت قرمه سبزی بخوره اینجوری میشه.

همونه قرمه سبزی چرب و سنگینه فشارخون و چربیشون میره بالا. فشار خون یه چیز لحظه ایه با آزمایش  خون مشخص نمیشه باید مرتب با دستگاه فشار کنترل بشه

همونه قرمه سبزی چرب و سنگینه فشارخون و چربیشون میره بالا. فشار خون یه چیز لحظه ایه با آزمایش  خ ...

راست میگی شایدم واسه همین باشه. البته اگه فشارخون باشه باید نسبت به بقیه غذاهم باشه دیگه نه؟ ولی اخه نسبت به غذاهای دیگه نیس. البته کلا قرمه سبزیو از غذاش حذف کرده.

راست میگی شایدم واسه همین باشه. البته اگه فشارخون باشه باید نسبت به بقیه غذاهم باشه دیگه نه؟ ولی اخه ...

کار خوبی کردن

کلا غذاهای چرب و پر نمک باید حذف بشن. سلامت باشن همیشه🌺

شاید چون چربه

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤