2777
2789
عنوان

چقدر تجاوز زیاد شده چقدر مردم پست شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 59 پست
بعضی از زن هاام تقصیر دارن.اگه درست برن بیرون.و لباس درست حسابی بپوشن.ک این حرفا نیس

کودک سه ساله چی بپوشه اونوقت؟؟؟پسر بچه‌هایی که بهشون تجاوز میشه چی؟؟؟؟تا امثال شما هستن مردا دستشون برا تجاوز بازه

چجور این اراجیف از مغزتون ترشح میشه

اراجیف نیست عزیزم.حقیقته

آدم مرض توی جامعه زیاده.وقتی خانم ها با وضع وحشتناک بیرون میان؛یه عده مریض هوسباز با دیدن اونا ....

و چون نمیتونن با خانم ها باشن سراغ بچه ها میرن

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اراجیف نیست عزیزم.حقیقته آدم مرض توی جامعه زیاده.وقتی خانم ها با وضع وحشتناک بیرون میان؛یه عده مریض ...

حالا اونا نپوشن مگه انیترنت کم زن لخت و بی حجاب داره یا همین ماهواره

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

چجور این اراجیف از مغزتون ترشح میشه

دارم حرف راست رو میزنم.

الان اگه زن جامعه یه لباس پوشیده و خوب بپوشن.مردا چشونه ک بخان تجاوز کنن؟؟

ولی بعضی از زنا.همه بدنشون رو میندازن بیرون.یارو ام میبینه و بهش تجاوز میکنه.ولی اگه پوشیده باشی.از یارو از چی خوشش میاد/؟

حالا اونا نپوشن مگه انیترنت کم زن لخت و بی حجاب داره یا همین ماهواره

بله.حرف شما صحیح

یکی از علت هاش اون بود

صدای خنده خدا را می شنوی؟!دعایت را شنیده.به آنچه محال میپنداری میخندد.باور داشتم و با لطف خدای مهربونم تونستم بدستت بیارم.مخاطبم کسی نیستا!اشتباه نکنید.رشته تحصیلیم رو میگم😍. وقتی زندگی کسی رو نجات میدی😷 و حس میکنی خدا خواسته که تو وسیلش برای نجات جان آدما باشی میشه بهترین اتفاق زندگیت❤🤩💐
اراجیف نیست عزیزم.حقیقته آدم مرض توی جامعه زیاده.وقتی خانم ها با وضع وحشتناک بیرون میان؛یه عده مریض ...

اونوقت به این جماعت باید گفت انسان؟،اینا باید تو باغ وحش باشن. طبق تعریف تو مرد ها فقط نرن،نر

I'm your son's enemy 

پس باید چشم هر چی مرد هست از حدیه در بیاریم تا یه وقت تحریک نشن

چی میگی خانم چه ربطی داره

باید هر کس بتونه خ‌دشو کنترل کنه

مگه حیوونن

این حرفا فقط واسه مغزهای بستس

نمیدونم ولی مطمئنم اگه همچین جایی بود مردا نمیفتادن دنبال دخترای خودشون و بقیه

توی کشورای دیگه این مکان ها وجود داره آمار تجاوز هم بالاست

ربطی نداره آدمی که مریضه،مریضه

دارم حرف راست رو میزنم. الان اگه زن جامعه یه لباس پوشیده و خوب بپوشن.مردا چشونه ک بخان تجاوز کنن؟؟ ...

خودت که میگی ترنسی،تو چجور میری بیرون؟ الحق که از دست همین مردای پست فطرت ایرانی هستی

I'm your son's enemy