2777
2789
عنوان

کادوی بی مناسبت برا شوهرم چی بگیرم؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ی سری دیدم خیلی باحاله، فکر بدی ام نیست مرسی

جیگری . قیمتش هم بالا نیست ولی باحاله 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من یا میگم خودت بخر پولشو بدم یا با هم میریم میخریم.🙂از این دستگاههایی که موهای بینی و گوشو میزنه ب ...

منم بیشتر اوقات ازش میپرسم برا کادو😂 ولی ایندفه گفتم یکم خلاقیت ب خرج بدم

من کادوهای گاه و بیگاه و بی مناسبت زیاد میگیرم واسه شوهرم یا گل یا عطر یا ساعت یا لباس یا کفش ...

کفشو چه جوری میگیری؟ شوهر من سایز پاش بین ۴۲ و ۴۱ در نوسانه 😁 خودش هم بخواد بخره هی عوض می‌کنه تا سایز پاش پیدا بشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منم بیشتر اوقات ازش میپرسم برا کادو😂 ولی ایندفه گفتم یکم خلاقیت ب خرج بدم

من با بچه سختمه برم بخرم با بابام میرم اگه بخوام سوپرایزش کنم وگرنه با خودش میرم😃

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
ادکلن،کراوات،کفش،کتونی،زیرپوش،کت شلوار،تی شرت بلوز شلوار جوراب اسپری بدن تافت مام

اتفاقا همیشه میگه جورابای طرحدارو دوس داره، ولی من تا حالا جوراب مردونه ای ک طرح خاصی داشته باشه ندیدم🙁