2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نتیجه گرفتین؟  چجوری باید استفاده کنم؟

عزیزم برای ریزش مو مخصوصاً اگر غیر عادی و زیاد باشه اولین چیز اینه که بری دکتر شاید برات آزمایش بنویسه شایدم همینطوری بفهمه مثلا کمبود کلسیم و آهن ممکنه باشه یا مشکلات هورمونی اگه اینا حل نشن با همه ی ماسکاام درست نمیشه من خودم یه مدت کلسیم و ویتامین ب دکتر بهم داد چون کم بود تو بدنم و خیلی ریزش موهام کم شد و پر پشت شد

ماسک پیاز ام آب پیاز و آب رزماری رو یه ساعت میذارین و بعد میشورین فقط یکم ممکنه سرتون گرم بشه برای همین اگه طبع گرم دارین خیلی خوب نیس

یه ماسک ام هست برنجو یه بار میشوری 

بار دوم که شستی آبشو نمیری و کلی برنجو تو آب چنگ میزنی و اینا که آب کاملا مثل شیر سفید بشه بعد اون آبو جدا می‌کنی میذاری روی گاز و پوست پرتقال توش میریزی و ده دقیقه باید بجوشه بعد اینو میریزی توی یه ظرف سس مثلا و میتونی تا سه هفته نگه داری توی یخچال تو حموم بعد شامپو بریز و کف سرتو باهاش ماساژ بده اینم موهای منو خیییلی هم بلند کرد سریع هم پرپشت و براق

عزیزم برای ریزش مو مخصوصاً اگر غیر عادی و زیاد باشه اولین چیز اینه که بری دکتر شاید برات آزمایش بنوی ...

رفتم دکتر تا حالا کلیییییی خرج هم کردم هیچ فایده ای ک نداشت بدتر هم شد 

♥️♥️ 
عزیزم برای ریزش مو مخصوصاً اگر غیر عادی و زیاد باشه اولین چیز اینه که بری دکتر شاید برات آزمایش بنوی ...

امروز زدم ولی ابش کم بود 

الان سرم بو پیاز میده 😶

البته فک‌ کنم ماسک مو برنم بوش بره 

اما اگه واقعااا خوب باشه بوش مهم نیس 

♥️♥️ 
یه ماسک ام هست برنجو یه بار میشوری  بار دوم که شستی آبشو نمیری و کلی برنجو تو آب چنگ میزنی و ا ...

اره ماسک برنج هم شنیدم و یه مدت استفاده کردم فایده ای نداشت ولی فک کنم مدت کمی استفاده کردم پوست پرتقال هم نریختم 

امتحانش میکنم ممنون

♥️♥️