2777
2789
عنوان

دلم میخواد هر چی زودتر باردار بشم

217 بازدید | 45 پست

چرا  فرهنگ بعضی آدمها پایینه برای نداشتن بچه اذیتت میکنن پشتت حرف میزنن من خیلی سعی میکنم توجه نکنم ولی گاهی خیلی دلم میگیره چرا آنقدر آدمها بدن......

انشالله ب وقتش ی بچه سالم و صالح، 😍❤️

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم میخاد🥺

ایشالله بزودی باردار بشی عزیزم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

منم دلم داره پر میزنه واسه بچه انشالله خدا دامن همه ی منتظرهارو سبز کنه

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
کاش اگه قراربود فقط یه چیزی یادمون بدن و یادبگیریم این بود که به حرف بقیه بهاندیم 

صحبت بها نیست دور اطراف باردار میشن ازم دور میشن انگار من جنم میگن به بچه ما حسودی میکنی 

خیلی سخته نداشتن بچه...من دوبار سقط کردم...دلم خیلی گرفته..جاریم..آبجیم..دختر خالم..باردارن اما من هنوز اندر خم یک کوچم😭

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
صحبت بها نیست دور اطراف باردار میشن ازم دور میشن انگار من جنم میگن به بچه ما حسودی میکنی 

اینا به کنار...هرروز آدم به این فکر میکنه که مگه من چی از اونا کم دارم که لایق مادر شدن نیستم....

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘