۱۳۹۴۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 عنوان بی بی چک 86 بازدید | 9 پست سلام دوستان من این ماه لتروزول و دوتا امپول اچ سی جی نتیجه دوتا فولی ۲۰ ۲۴ بعد از سه روز از تاخیر پریود بی بی چک زدم به نظرتون هاله داره ؟؟؟؟الآن چهار روز تاخیر روز چهارم لکه بینی قهوه ایی دارم احتمال بارداری هست خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن 1400/03/13 | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 انگار هاله داره صبر کن دوروز دیگه بازم بزن ایشالله مثبته متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
۱۳۹۴۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 انگار هاله داره صبر کن دوروز دیگه بازم بزن ایشالله مثبته واسه دوستمه امروز لکه بینی داره احتمال بارداری هست؟ خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 واسه دوستمه امروز لکه بینی داره احتمال بارداری هست؟ اره احتمالش هست ولی بازم امیدوارش نکن بگو فردا بازم ناشتا تست بزنه ایشالله مثبت میشه متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
۱۳۹۴۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 اره احتمالش هست ولی بازم امیدوارش نکن بگو فردا بازم ناشتا تست بزنه ایشالله مثبت میشه باشه عزیزم مرسی دعا کن واسش واست صلوات فرستادم ان شاءالله به زودی باردارشی گلم خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 باشه عزیزم مرسی دعا کن واسش واست صلوات فرستادم ان شاءالله به زودی باردارشی گلم ممنون عزیزم🌹😍 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
۱۳۹۴۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 571 ممنون عزیزم🌹😍 خواهش میکنم😍 خدایا دامنهمه منتظرا رو سبز کن