2777
2789
عنوان

پسرمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3306 بازدید | 106 پست
چیکار کنم تو یادش میمونه؟؟؟؟ 

اگه دیگه هیچ وقت تکرار نشه نه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچه داری فقط مرحله ساختشو بلدن بعضیا😄

👌👌👏

این حرف رو من یه بار توی تاپیک دیگه ای زدم بهم حمله شد .

خلاصه ک مراقب باش 😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
10 ماه

بچه ۱۰ماهه رو جوری زدی دستش کبود شده😳😳😳😳خدایی چطور میتونین؟

اینکه بغلی شده تقصیر خودشه؟؟

خودتون بعلیش کردین

خواهشا قبل زاییدن ۴ تا کتاب درمورد تربیت بچه بخونین جای دوری نمیره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

هرمادری یه بار اینکارو کرده...توام انسانی....سعی کن خودتو کنترل کنی ....بچه داری واقعا سخته

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
👌👌👏 این حرف رو من یه بار توی تاپیک دیگه ای زدم بهم حمله شد . خلاصه ک مراقب باش 😂

😅😅چماقمو در بیارم پس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

امواج مغزی بچه ها موقعی که کتک میخورن سرشون داد زده میشه و استرس بهشون میدین بهم میریزه و بعدا باعث اختلال حسی و یادگیری و ... میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه من یک سالو نیمس بقران کاری کرده بلایی بر سرم اورده دلم میخواد با همین دستام قبر خودمو بکنم بخودمو بکشم اصن ی جا نمیشینه میخواد هی عین موتور برقی  دنبالش راه بری فقط وقت خواب میتونم یکم راحت باشم خیلی عصبیم میکنه شاید یکم داد بزنم ک نکن دست نزن یا هرچی اما زدن ن بخوای بزنیش ترسو میشه ازت مهر میکنه و راحت وابسته بیرون میشه لکنت زبان میگیره ترس میفته ب جونش نمیتونه از خودش دفاع کنه حتی داد زدنم خطای بزرگیه باید با صبر و حوصله باهاش برخورد کنی من ک دیگه دارم دیوونه میشم اما کتک داغونشون میکنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

10 ماه

یکم زود شروع کردی ب زدنا 😑 بچه 10 ماهه رو اخه ، تو ذهنش نمیمونه ولی دیگه نزن هنوز طفلی ن راه میره ن حرف میزنه ن دفاعی از خودش میتونه بکنه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
هرمادری یه بار اینکارو کرده...توام انسانی....سعی کن خودتو کنترل کنی ....بچه داری واقعا سخته

خوبه خودتون میگید انسان 

تا جایی ک میدونم توی انسانیت ی بچه ده ماهه رو نمیزنن 

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t