2777
2789
عنوان

دختر خانماتون در چه حدی ازادن

297 بازدید | 29 پست

البته اینو بگم این ازادی نیست و حق هر انسانیه 

من دخترم مثل رفیقمه واقعا 

ازادی های یه دخترو داره 

امروز یه نمونه دیدم که یه دختر فامیل همش در حال رل زدنو استوریای غمگین و.....

متوجه شدم که همه اینا از بی مهر محبتی سرچشمه میگیره و مادر پدرش مخصوصا مادر بیشتر به موهای بدن صورت دوستاش بیرون رفتن پوشش خلاصه همه چی گیر میده و نمیزاره مثه یه دختر زندگی کنه و متاسفانه این بچم رفت دنبال این حرکات 

واقعا نمیفهمم چرا اخه اینجوری رفتار میکنن 

شما دختراتون چطورن شما باهاشون چطوری رفتار میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بع ما ياد ندادن ك چجور با بقيه رفتار كنيم و به نظرشون احترام بزاريم 

و حس ميكنم ماماناي خانواده ي من همشون وقتي زورشون به بقيه نميرسه همه ي اون فشارو روي بچه هاشون ميارن 

اين تماما نظره من راجب ادمهاي اطرافمه نه بقيه

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

نمیدونم چرا از ترکیب "آزادی های یک دختر" خوشم نبومد

امیدوارم اونقدر عمر کنم که دیگه بین جنسیت ها تفاوتی نباشه

بجای اینکه دختراشونو از دوست پسر منع کنن خب اگه خیلی بهشون فشار میاد به آقا پسراشون بگن دنبال دوستی نباشن (از نطر من دوستی ایراد نداره)

آزادیم در حدیه که میتونم تنها برم سفر 

میتونم درس بخونم یا نخونم 

میتونم برم سر کار یا نه 

ولی از روابط قبل از ازدواج خوششون نمیاد . منم وقتمو برای اینجور روابط نمیزارم کلا .

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

من مامانم ازادیا رو متناسب به سنم بهم داد منم هیچوقت از اعتمادش سو استفاده نکردم

یادمه زیر ۲۰ سال نمیزاشت خونه دوستام بمونم ولی الان مشکلی نداره

اکثر مادرای ایرانی فقط یاد گرفتن به پوشش و ابرو و جنس مخالف گیر بدن اما حتی یه لحظه به روح اون بچه و نیازهایی که با توجه به سنش داره فکر نمیکنن

واقعا خیلی ضایه ست ک مادر و دختر رفیق باشن مخالفم همدم هم باشن خوبه ولی حرمتا سرجای خودش

اینکه بعضیا با دختراشون چه حرفایی میزنن زشته به نظرم یا درباره دوس پسر دخترشون تحقیق میکنن به دخترش‌میگه قربان شما😐