2777
2789

ما امسال مستاجریم از سال دیگه میخوایم بریم تویه ساختمون کنار جاری ومادرشوهر اصلادوست ندارم باهاشون یجا بشینم میدونید آخه وقتی بهام بشینیم کوچیک ترین اتفاقارم میدون از دعوا بگیر تا بیرون رفتن اینجورچیزا به شهرم چی بگم که منصرف بشه جاریمم کم حرفه ولی حسوده اصلادوسندارم باهاش یجا بشینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وووای خودتو واس حرص خوردن و ناامنی آماده کن

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
خودمون که مستاجریم شوهرم میگه سه طبقه بسازیم بریم تویه ساختمون بااین گرونی خونه جداهم نمیتونیم بسازی ...

برو توی بیست متر جا زندگی کن مستاجری ولی این کارو نکن 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

مگ  باباش  اينا خونه ندارن اينقدر بدم مياد پول اون واحد كه ميخوايد بسازيد يه ويلايي بخر بخدا تو ٧٠مترخونه برا خودت باشي بهتره تا بري با اونا 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

خیلی سخته.چند سال طول میکشه تا قلق زندگی تو اون شرایط دستت بیاد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی