2777
2789

بچه ها من چند از نشونه هاو دارم هم پوستم چرب شده بعد لک همش میارم کم خواب شدم موهام میریزه قاعدگیم نامنظمه😭😭

بعدش من اولای قاعدگی اصلااا درد نداشتم بعنی حس نمیکردم

ولی دفعه قبل حالم اونقدرر بد بود سرُم لازم بودمم 

الانم نزدیکای پریودمه استرس هم دارمم خیلیی از استرس رگ دستم منفجر میشهه

چیکار کنم چجوری بفهمم چجوری خوب میشه آخه فعلا شرایط دکتر رفتنم ندارم😭😭😭

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

تنبلی تخمدان خیلی بده😥یعنی الان من دارم باید گریه کنم🤔

تا جایی که من میدونم و فهمیدم و تحقیق کردم متاسفانه به خاطر نوع تغذیه و سبک زندگی اشتباه فعلی خیلیا درگیرشن و با درست کردن سبک زندگی حله و معضل بزرگی نیست...

مثلا مثل چاقی میمونه که خوب نیست ولی چیز وحشتناکی نیس ...فقط باید ورزش کرد و لاغر کرد همین

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
تنبلی تخمدان خیلی بده😥یعنی الان من دارم باید گریه کنم🤔 تا جایی که من میدونم و فهمیدم و تحقیق کردم ...

چرا گریه چه مشکلی براتون ایجاد کرده؟😟

آخهبعضی چیزا با ورزش خوب نمیشه مثلا اینکه هرچی جلوتر میره درد پربودم بیشترررر میشه میترسم اینم نشونه تنبلیتخمدان باشه😭😭😭

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گریه چه مشکلی براتون ایجاد کرده؟😟 آخهبعضی چیزا با ورزش خوب نمیشه مثلا اینکه هرچی جلوتر میره در ...

نه جملات اولم سوالی بود میخواستم بگم هیچ مشکلی نداره جملات بعدیم توضیح دادم که چجوریه

چرا گریه چه مشکلی براتون ایجاد کرده؟😟 آخهبعضی چیزا با ورزش خوب نمیشه مثلا اینکه هرچی جلوتر میره در ...

من دارم اصلا درد پریودیم زیاد نشده🙂

حتما دکتر برو چیز مهمیه پشت گوش ننداز

چرا با ورزش کاملا قابل کنترله

ببین من همیشه میگم سبک زندگی ماها کجا قدیمیا کجا

اونا همه چیز سالمو طبیعی

ما همه چیز مصنوعیو مواد افزودنیو فست فودیو هزار چیز مضر

اونا همش در حال فعالیت

ماها یکجانشینیو سرمون تو گوشی

اونا هوای پاک و محیط سالم

ما هوای آلوده و اطرافمون پر از امواج پرخطر

به هر حال این همه رفتار پرخطر یه جا اثر مخرب میزاره دیگه ...اینه که مثلا هر طرفو میبینی یکی یه نامنظمی تو بدنش داره

تبلی تخمدان هم یکیش

حالا ایشالا که شما نداشته باشی

ولی داشته باشیم ترسو استرس نداره