2777
2789
عنوان

خیلی احتیاج دارم یکم درد ودل کنم

316 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها از زدن حرفای منفی خوشم نمیاد اما دلم گرفته  نمیتونم تصميم بگیرم اگه کسی میتونه یکم باهام حرف بزنه فقط بگه اگه جای من بود چیکار می‌کرد من 8ساله ازدواج کردم از اول شوهرم بهم دروغهای زیادی گفت از اعتقادات بگیر تا وضعیت مالی که خانوادش تضمین کردن و نکردن با هیچکس رابطه خوبی ندارن مادرشوهر م هم بامن قهره هم بامادرشوهرش هم باخواهراش هم با همه تک وتوک پیش میاد خوب باشن باهمه و متاسفانه شوهرمم خیلی مثل مامانشه، مدام به شوخی با مامانش فحش میده به عمه هاشو می‌خندن منم فقط حرص میخورم جدیدا سر یه دعوایی که کردیم نه نماز میخونه نه روزه میگیره فوق العاده آدم خوش اخلاق و بگو و بخند و دست و دلبازی ها اما فوق العاده مغرور خیلی بامن فرق داره من یک بار تصمیم گرفتم قطعا جداشم که جدی میگم خودشو کشت از هر آدمی استفاده کردتا برگردم به معنی واقعی به دست وپام افتاد منم میگفتم تو بد نیستی فقط بامن فرق داری درحالیکه واقعا دوسش داشتم خدا میدونه چه روزهایی گذروندم چه قدر اشک می‌ریختم از دوریش خلاصه باهر جوری شد برگشتم یعنی برم گردوند چندبار تاحالا حامله شدم و نشده اونم که دقیقا همون آدمه فقط الان میگه به کارهای من کار نگیر مامانشم مدام قهر میکنه یعنی مثلا زنگ میزنم بهش اگه از چیزی دلخور باشه تا جایی که میتونه منو میسوزونه جواب نمیده یه بار 12بار بهش زنگ زدم بعد دوماه گفت تلفن تو ماشین بود اصلا دست خودش نیست زندگي منو هم تلخ میکنه دلم خیلی گرفته سنمم داره میره بالا نمیدونم چه کنم😭

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

اینجور ک میگی نمیتونی ازش جدا ... هیچوقت عادت ی آدم ب بلوغ رسیده رو هم نمیشه تغییر داد... الانم بخاطرش موندی چون دوسش داری وگرنه،ب هر طریقی میشد طلاق میگرفتی ازش،فقط میتونی مدارا کنی... و تا حدودی... کنترلش کنی... بنظرم لا ی روانشناس صحبت کن...

تنها راهی میتونه کمکت کنه اینه بی تفاوت باشی.سعی کن برا خودت زندگی کنی و سطح انتظارتو از این ادم بیاری پایین.اینجور یخودت اسیب نمیبنی.جدا بشی سختی های دیگه ای داری که اونم زجره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه راهکار ساده گلم

بگیر به عنت😐🤞تامام

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

موندم چرا انقد پی گیری ک با مادرش دوست باشی خب ک...ونشو بزاره اب سرد .بعدشم شوهرت نماز نمیخونه تو بخون مثل من .تو نمیتونی دوباره از اول تربیتش کنی هیچکس عوض بشو نی اگه میتونی همینه ده بیس سال دیگم همینه

اینو یه دختر 11ساله بهت میگه عزیزم من خودم بچه طلاق هستم میدونم که الان چه دردی داری درک میکنم ولی ت قوی باش اعتماد به نفستو ببر بالا ایشالا همه چی درست میشه😘😘😘❤

عشقم به زودی بهت میرسم 😆
این سایت به درد تو نمیخوره گلم .ذهنت از الان خوب نی درگیر این چیزا بشه

گلم من خودم اومدم اینجا دردو دل کنم همجی هم میدونم و به این چیزا عادت کردم چون تو زندگی فامیلامون و خودمون هم هست😢💜

عشقم به زودی بهت میرسم 😆