روژان_مامان_میشه مدیر عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 عنوان خانوم هایی که تو بارداری بتامتازون زدید تا چند روز حرکت جنین کم میشد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست سلام من 3 تا هفته پیش با هم زدم 3 تا هم این هفته با هم ممنون میشم جواب سوالم و بدید امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است.... 1395/01/24 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژان_مامان_میشه مدیر استارتر عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 عزیزم میشه بگی چند سی سی زدین برای هر قسمت؟ کی انجام دادین؟ چونه ٣ سي سيزاويه هر سمت ٢چشم هر سمت يكگونه يك يا يك و نيم هر سمت دقيق يادم نيستبوتاكس هم ٢ بار زدم هر بار يك سي سيتقريبا الان يك سال شده چونه و گونه ام بيشتر از همشون مونده و مشهود تره امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
جادوگر۹۷ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 13852 چونه ٣ سي سي زاويه هر سمت ٢ چشم هر سمت يك گونه يك يا يك و نيم هر سمت دقيق يادم نيست بوتاكس هم ٢ ... پس تقریبا زیر چشمتون رفته. گونه و چونه ها چند درصد موندن عزیزم؟ زیر چشمتون چقدر مونده؟ کج کلاه خان یارمه
روژان_مامان_میشه مدیر استارتر عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 زير چشمم زياد موندگار نبود فك كنم نهايت ٥ ماه با اينكه ژل ژويدرم هم زده بودمگونه ام ٧٠ درصدش مونده چونم هم همينطورزاويه ام ٤٠ درصد امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
جادوگر۹۷ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 13852 زير چشمم زياد موندگار نبود فك كنم نهايت ٥ ماه با اينكه ژل ژويدرم هم زده بودم گونه ام ٧٠ درصدش ... جقدر خوب که اینقدر ماندگار بودن. میگن حتی بعد از جذب ژل بازم مقداری ازش میمونه، شما زیرچشمتون بعد از جذب عین قبل شد یا بهتر از وقتیکه ژل نزده بودین؟ کج کلاه خان یارمه
روژان_مامان_میشه مدیر استارتر عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 اره بابا زير چشمم خيلي بهتر از اونموقع اس كه نزده بود گوديش عميق بود قبلا الان نه امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
جادوگر۹۷ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 13852 اره بابا زير چشمم خيلي بهتر از اونموقع اس كه نزده بود گوديش عميق بود قبلا الان نه منم میخوام حتما برم پیششبیشتر خط خنده ام رو اعصابمهشما نوبت خواستین خیلی دیر براتون زدن؟ کج کلاه خان یارمه