پسرم هفت صبح شروع کرد به بالا اوردن بردمش دکتر دارو و ... داد خوب شد ساعت دوازده شب یک درجه تب کرد شد ۳۸درجه به زور پاشویه و دستمال و شربت پروفن اومد رو ۳۷/۲
میگم ویروسیه به نظرتون؟صبح دوباره ببرم دکتر؟؟؟
این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا اسم این لعنتی میاد تنم میلرزه اصلا نمیخوام بهش حتی فکر کنم انشالا هرچی که هست تا فردا خو ...
ان شاالله که چیزی نیست ربط به ویروس جدید و قدیم ندارع بچه ان مریض میشن اگه تهرانی ببر بیمارستان شهید فهمیده بینظیر حتی نصف شب هم متخصص کودکان ویزیت میکنه و هزینه اش با دفترچه هم خیلی ناچیز و دکتراش فوق العاده ان
خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست