2777
2789
عنوان

دلم ماگ میخواد ولی گرونه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 31 پست

بخر دنیا دو روزه منم میخوام بخرم خیلی خوشگلن

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها این ماگا ک عکس خودشون چاپ میکنن بعد حرارتیه کسی میدونه حدودی چنده ؟

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
خمیری منظورته؟ از اونا تاحدودی بلدم. ولی آماده های بیرون خیلی شیکه

نه لیوان های سفید هست روش با ویترای مخصوص طرح مورد نظرو میکشه پست میکنه میفروسه من یکی برای کادو  دوستم گرفتم سد ۴۰ تومن  طرح خوشگلی بود 

نه لیوان های سفید هست روش با ویترای مخصوص طرح مورد نظرو میکشه پست میکنه میفروسه من یکی برای کادو&nbs ...

من ویترایم بلدم عزیزم. چه جالب تاحالا رو لیوان کار نکرده بودم ایده خوبیه

من بودم میخریدم ولی اگ قیمتش برات بالاس تو دیجیکالا ببین ارزون داره بخر

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴
دختر عمه من درست میکنه فقط ۴۰ تومن پست میکنه میفروسه

چ خوب کجا هست؟!؟ طرحاش خوبه برا سالگرد میخوام هر جا نت میزنم خیلی ازمون دوره و بیرونم نمیتونم برم همین جا حداقل مشهد و چنارون میخوام 

سلام عزیزم برای خرید بهترین ماگ سرامیکی من رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://spita.ir/ceramic-mug/