2777
2789

من ضد لکش رو دارم راضی م

منتها شما عجولی عزیزم 

به این سرعت که نتیجه نمیده

بعدم عمق لکهات خیلی مهمه

اگه قشنگ مشخصه، با هیچ کرم و لایه برداری نمیره، فقط لیزر، مگه اینکه خیلی محو و کمرنگ باشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب دکتر به من داد گرفتم دوباره پس دادم. دودل بودم. شما برای چی میزنی؟ من کک مک

من برای جای جوشم که لک شده میزنم ولی تاثیری ندیدم ازش☹قبلا مدیلن هم استفاده کردم اونم بی تاثیر بود☹😂

من ضد لکش رو دارم راضی م منتها شما عجولی عزیزم  به این سرعت که نتیجه نمیده بعدم عمق لکهات خی ...

زیاد عمقی نیس مثلا یکم‌لک قهو ه ای دارم با اون جاهایی که تازه جوش زدم جاش قرمز شده اونارو که میبره؟ 

زیاد عمقی نیس مثلا یکم‌لک قهو ه ای دارم با اون جاهایی که تازه جوش زدم جاش قرمز شده اونارو که میبره؟& ...

قرمزها رو بله، اما لک قهوه ای ها بعیده با لایه بردار بره

حتما روتین پوستی مناسب حال پوستت مصرف کن

جوش‌ها رو کنترل کن

آب رسانی کن پوستت رو که جای جوش‌ها نمونه

حتما حتما حتما ضد آفتاب بزن، اونم ضد لک نه معمولی 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
قرمزها رو بله، اما لک قهوه ای ها بعیده با لایه بردار بره حتما روتین پوستی مناسب حال پوستت مصرف کن ...

روتین پوستی دارم ابرسان و ضد افتابم همیشه میزنم ولی جوش که میزنم جاش قهوه ای میشه لایه بزدارو بیشتر برای جای جوشایی که لک قهو ه ای میشه میخاستم☹

روتین پوستی دارم ابرسان و ضد افتابم همیشه میزنم ولی جوش که میزنم جاش قهوه ای میشه لایه بزدارو بیشتر ...

نه اونا رو واقعا بعیده ببره، بهتره بری لیزر 

برای از این به بعدم به جای لایه بردار ضد لک بزن

من خودم درگیر این مشکلم شدید

همین امروز جلسه 5 لیزرم رو رفتم 

ضد لک چه مارکی خوبه؟

اصلا نمیشه بگی این خوبه اون بده

کاملا بستگی به پوستت داره، من درمالیفت میزنم، خیلی سبکه و مخصوص پوست چرب