2789
عنوان

دلم بچه میخواد🥺

2250 بازدید | 275 پست

خدایا میشه صلاح بدونی به ماهم بچه بدی

به زور ازت نمیخوام که بعدا پشیمون بشم

به صلاحمون باشه ان شاءالله یه بچه ی سالم و صالح و خوشگل و تپلی بده به همهههههه ی منتظرا و من😭😭

یعنی میشه منم یه روز مامان خطاب بشم

صبح که از خواب بیدار شدم بچه هامو ببینم که پیشم خوابیدن 

بچه هامون خودشونو واسه من و باباشون لوس کنن و ما هم دلمون قنج بره میدونم شوهرمم دلش میخواد

خدااایا ای ارحم الراحمین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

راستی بچه ها برای امضام دعاکنید 

الهی غم نبینین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاءالله به زودی.منم تو اقدامم و منتظر.التماس دعا

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

انشالله سال دیگه این موقع ها دوقلو بغل ت باشه نتونی سر بخارونی

آمیین

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
منم دلم خود واقعیمو میخاد (:

ان شاءالله حاجت روا بشی

انشالله عزیزم

ممنونم مهربون حاجت روا بشی الهی

منم همین الان تاپیکشو زدم😭😭😭 دیگ بریدم خدا چرا منو نمیبینه؟؟؟؟؟؟

بمیرم برادلت

ان شاءالله به تو زودتر بده😍

انقد شنیدم فلانی بعد ۱۹ سال ۱۸ سال و....باردار شده ک دیگه احساس میکنم هیچوقت بچه نمیارم...امیدی نمونده برام اولا خیلی امیدوار بودم 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
انشالا خدا یه بچه ی سالم و صالح بهت بده🌹

ان شاءالله 

حاجت روا بشی الهی🌹