الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دوران دانشجويى كه ميتونست خيلى خوب سپرى بشه بخاطر يه گاو دوزارى تباه كردم و كل پول تو جيبى هايى كه اززپدر نازنينم ميگرفتم تقديم كردم كه يه كمكى بشه برا ماشين خريدنش،يه ساندويج نميخوردم كه پولامو جمع كنم،ماشين رو خريد و من ٧ ماه بود هنوز رنگ ماشين رو نديده خواهر گداتر تر از خودش داشت آموزش رانندگى ميديد با همون ماشين،اسكول هنوزم بلد نيس ماشين برونه😐
توآموزشگاه یه پسر ناشنوا وکم بینا از من خوشش میومد بهم پیشنهاد دوستی داد دلم نیومد نه بگم باهاش دوست شدم میخواست بیاد خواستگاری الکی گفتم من دارم میرم آلمان برا زندگی دوهفته بعد منو دید توپارک با دخترداییم