2777
2789

فقط ففط پیش دکتر دهقان برو شمس ابادی سرچهارراه عباس اباد دست راست اول خیابان عباس اباد سمت چپ 

تو بیمارستان زهرای مرضیه ومیلاد هم عمل میکنه کارش عالیه خدا طول عمر با عزت بهش بده 

نوبتهاش هم روزای زوج از ساعت سه حضوری 

یه منشی فوق العاده خوش اخلاق هم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ففط پیش دکتر دهقان برو شمس ابادی سرچهارراه عباس اباد دست راست اول خیابان عباس اباد سمت چپ  ...

شما پیشش ویزیت شدین من یه سال ونیم درگیرم خسته شدم

شما پیشش ویزیت شدین من یه سال ونیم درگیرم خسته شدم

بله ما خانوادگی پیش تیشون ویزیت شدیم مادر شوهرم پروتز زانو ...پدرم عصبهای دستش عمل کرد...مادرم پلاتین گذاشت تو دستش خیلی خوبه واقعا ضرر نمیکنید اگر یبار پیشش ویزیت بشید

ایشون پول زیرمیزی هم میگیرن؟

بله به کم هم قانع نیستن دو تاسکه تمام غیر از پول عمل تا بیان تو اتاق عمل چه مملکتی کدوم نظارت ادم احساس میکنه یه دفعه غارتش میکنن

بله به کم هم قانع نیستن دو تاسکه تمام غیر از پول عمل تا بیان تو اتاق عمل چه مملکتی کدوم نظارت ادم اح ...

عجبببب

خداروشکر من رفتم پیش دکتر نصیر اسکندری هم زیرمیزی نگرفت هم خوب عملم کرد

بله اصفهانه تو نت سرچ کنی میاد ادرسش و نظرات مریضا ، برا من ک عمل کرد خوب بود.

سلام شما پارگی تاندون داشتین چقدر طول کشید خوب شدین از عمل راضی هستین ممنون میشم جواب بدین دکتر حاذقیه 

سلام شما پارگی تاندون داشتین چقدر طول کشید خوب شدین از عمل راضی هستین ممنون میشم جواب بدین دکتر حاذق ...

نه عزیزم من لگنم شکسته بود طی تصادف ،چندسال دیش و کاشان عمل شدم، الان میخواستم پلاتین در قسمت لگن رو دربیارم ،منتها عملم بهمون سختی و حساسیه عمل اولیه بود، که پیش همین دکتر رفتم و دراوردم و راضی هستم از دکتر. 

نه خیابون توحید نیست خیابون شمس ابادی اولین چهارراه بعد از بیمارستان عیسی بن مریم همون سر چهارراه دس ...

سلام عزیزم ب جز دکتر محمد دهقانی ک خیابون توحیده دیگه دکتر دهقانی نیست ک 

اسم دکترتون چی بود؟شاید مطبشو عوض کرده؟