2777
2789

آخه چندبار تاپیک بزنم از دعوا و قهری و ناراحتی هام بگم یعنی واقعا زندگی همینه؟ زندگی همینطوری میشه یعنی؟ همه مثل من دارن زندگی میکنن یعنی؟ بگید تا بفهمم واقعا زندگی یعنی چی.

قرار بود پست بره برام بسته بگیره اونجا با مسولهاش بحث میشه صبح محل کارم کنار همکارام بودم شوهرم زنگ زد با صدای بلند داد میزد هرچی دهنش اومد گفت منم خیلی آروم فقط گفتم بله باشه ممنون تشکر.... برای اینکه کسی چیزی نفهمه اما صداش بقدری بلند داد میزد همه فهمیدند ابرو م و حیثیتم شخصیتم همه چی رفت زیر سوال.... بخاطر اینکه مثلا بسته رو پیدا نکرده بودند آیا باید آدم با زنش اینطور برخورد کنه؟ اومدم خیلی ناراحت بودم تازه طلبکارم هست... الانم مثل همیشه اتاقم جدا کردم شام نخورده خوابیدم اونم بی تفاوت داره تخمه میشکنه اینستا میچرخه... واقعا زندگی آدمی با اینهمه سخت کوشی توی شهر غریب اینطور باید باشه؟؟ هر شب دعوا هر شب بحث هرشب دوری هرشب گریه خدایا منو بکش راحتم کن اه 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر کاربرای نینی سایت هم که شهر غریبن. در تعجبم چرا انقدر آمار مهاجرت بالاست.  علت خیلی از ا ...

مهاجرت نکردیم یه غلطی کردم خاکی به سر خودم ریختم راه دور ازدواج کردم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️ 
آرزوی مرگ خودتو نکن باهاش حرف بزن اگه خودشو تغییر نداد جدا شو ..مگه چند بار ادم زندگی میکنه یکی و پی ...

حرف که حالیش نیست فقط میگه تو تقصیر داری دیگه بسته به پست سفارش نده با تیپاکسی ها کار نکن خرید نکن..هیچی 

بزارش بازار 😂😂😂ببخشید اینو گفتم یکم بخندی.  کارش واقعا ناراحت کننده بود اما جدا کردن جا درس ...

منفجر شدم تموم شده دیگه الان بعداز 7سال همیشه همینه دیگه... بالاخره توی هر خانواده ای دعوا پیش میاد من توی 9سال ندیدم حتی حتی حتی یکبار برای آشتی یا عذرخواهی پیشقدم شده باشه