2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 31 پست
واقعا خستم کرده اخه ده بار بهش گفتم از حقت نگذر اگه داداششم باهاش مث خودش رفتار میکرد حرص نمیخوردم&n ...

والا منم اینطوری دیدم

ولی اینطوری بکنی باز، خدایی نکرده سردی ایجاد میشه بینتون

دل شوهرت هم حتمن خیلی پاکه ک حاضر نیس ازین کارا کنه

قصد دخالت ندارم ولی از دلش دربیار حتمن :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شرایط ما هم مشابه شماست،همسرم بخاطر پدرش چیزی نمیگه ولی من حررصم میگیره از کارشون

حس بدیع اما خب من همه بهم میگن اون نمیتونه از حقش دفاع کنه تو ک میتونی کوتا نیا

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع
پس خودت جواب بده ی بار ببین چی میشه

جواب دادم نتیجه خوبیم داشته اما بقول اون دوستمون این وسط من مقصر شدم از دید دیگران

حس بدیع اما خب من همه بهم میگن اون نمیتونه از حقش دفاع کنه تو ک میتونی کوتا نیا

درست میگن گلم،تو این دوره زمونه هرکی دلسوزی کرد و از حقش کذشت باخته.سعی کن یکم با همسرت با آرامش صحبت کنی و قانعش کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو کار دوتا برادر دخالت نکن تو بده میشی 

تا کی اخه؟حرصم میگیره که من یجایی بخاطر کار اون تو سختیم بخدا اگ اونم برا شوهرم مث خودش بود عین خیالمم نبود

تو خوبی.خدا رو شکر کن.برادر شوهر من بانکیه.رفته به این شوهر ماشین نوشته.بعد شوهرم بهش زنگ زده میگه تازه به اسم زنتم نوشتم بعد انصراف دادم مال اونو.بع خانواده همسرم هم که گفتیم ما بده شدیم.کسب جرات ندارم به خودشو زنش چیزی بگه چون عسل مادر شوهرمه

خب بگو شوهرم جلو شپا هیچی نمیگ میاد خونه میگ داداشم همص سرم کلا میزاره۰😂

اوووف جنگ راه میافته دیگ بدتر

یعنی دخترم دنیا اومد زنش تا۸ماه توی یه شهر حتی تبریک نگفت.بعد عید پررو اومد خونه مون.بعد ما نرفتیم یکی دو روز.مادر شوهرم می‌گفت فلانی گفته چرا عید دیدنی خونه ما نمیان.میخوام دو تاشونو خفه کنم.

درست میگن گلم،تو این دوره زمونه هرکی دلسوزی کرد و از حقش کذشت باخته.سعی کن یکم با همسرت با آرامش صحب ...

سر یه مسئله ای این برادر شوهرم میخاست ۱۵ تومنمونو بخوره یه ابم روش من نذاشتم بعدش شوهرم میگفت خدا خیرت بده اما چه فایده همه منو مقصر دونستن

یعنی دخترم دنیا اومد زنش تا۸ماه توی یه شهر حتی تبریک نگفت.بعد عید پررو اومد خونه مون.بعد ما نرفتیم ی ...

بهترین کار قطع رابطست من با خانوم همین برادر شوهرم سر پررو بازیش مشکل داشتم قطع رابطه کردم راحتم الان