2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

499 بازدید | 31 پست

سلام برادر شوهر من همیشه زرنگ بازی درمیاره مثلا شوهر من با ماشینش تصادف کرد کلا ۲۰۰ خرجش بود روزگارمونو سیاه کرد یه جنگ راه انداخت در صورتیکه چن ماه قبلش اون با ماشین شوهرم تصادف بدی کرده بود و شوهرم هیچی بهش نگفت و خیلی زرنگ بازیای دیگ دراورده امشبم سر پول زرنگ بازی دراورد شوهر من کوتاه اومد منم اعصبانی شدم هر چی دهنم اومد بار شوهرم کردم

چیکار کنم که یکم از حقش دفاع کنه واقعا دیگه خستم کرده

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال برادرن 

خوش میاد  بین تو برادرت دعواباشه شما کوتاه بیای شوهرت ول کن نباشه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اونها برادرهستن

شما اصلا نباید دخالت میکردی

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

دقیقا شرایط ما هم مشابه شماست،همسرم بخاطر پدرش چیزی نمیگه ولی من حررصم میگیره از کارشون

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم اخع نباید ب شوهرت میگفتی چیزی

واقعا خستم کرده اخه ده بار بهش گفتم از حقت نگذر اگه داداششم باهاش مث خودش رفتار میکرد حرص نمیخوردم 

بیخیال برادرن  خوش میاد  بین تو برادرت دعواباشه شما کوتاه بیای شوهرت ول کن نباشه؟!

تا جاییکه به من و زندگیم ربطی نداشته باشه دخالت نمیکنم اما خب من دارم سختی میکشم برای چی حقی ک برای من اون بخوره؟