2777
2789
عنوان

دوستاني كه اهل نمازن بياين لطفاا

639 بازدید | 109 پست

دوستان من در خوندم نماز بسيار سستم ،يه روز ميخونم دو روز نميخونم ،خيلي احساس بدي دارم دو سه سال پيش اينجوري نبودم مرتب و سروقت نمازاموميخوندم اما الان..

احساس ميكنم از وقتي نمازام مرتب نيست مدام غر ميزنم مدام ايراد ميگيرم 😥كلا خيلي انرژي هاي منفي و نامعتعارف به سمت زندگيم اومده

شما چاره اي دارين؟چجوري خودتونو مقيد ميكنيد كه حتما سر تايم خودش نماز بخونين؟

واينكه به نظرتون واقعا انرژي مثبت ميده نماز ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت می خونم آرامش می گیرم .یه حس عالی.. اینه که شدیدا مقیدم به خوندن و سر وقت خوندن . باید رو خودت کار کنی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

۱ )  از خود خدا  کمک بگیرید  .  مطمئن باشید  خدا  دست رد به سینه تون نمیزنه  و  قطعا کمک تون میکنه

۲ ) هر جا که هستید و در هر موقعیتی که هستید  ،  با صدای اذان  همون لحظه   وضو بگیرید و نماز اول وقت بخونید  ، هم  وقت تون برکت پیدا میکنه و هم  آرامش پیدا میکنید و هم  سست نمیشید

۳ ) کتاب  « چگونه یک نماز خوب بخوانیم  ؟ » آقای پناهیان  رو بخونید ، بی نظیره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....