2777
2789
عنوان

علاقه مند شدن در اینستاگرام

108 بازدید | 10 پست

بچه ها حدود یک سال و نیمه یه آقایی از هم دانشگاهیام و تو اینستا دارم. هیچ ارتباطی با هم نداشتیم فقط هم و فالو داشتیم. الان حدود ۴ ماه هست که تو دایرکت باهم گاهی حرف میزنیم، البته خیلی کم حرفه بیشتر برام پست میفرسته، احتمالا از من خوشش میاد ولی هیچ حرفی نمیزنه، غیر مستقیم استوری میزاره برام، شعرهای عاشقانه میزاره که مطمئنم با منه! (آخه تو شعرها به حرفهایی که میزنم اشاره میکنه) به نظرتون چیکار کنم؟ به رو خودم بیارم؟

(لطفا اونایی که میخوان بگن دوستی مجازی فلان و بهمان😱 نظر ندن مرسی😊)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بستگی داره چجور ادمی باشه بعضیا سواستفاده میکنن از اینکه دختر پا پیش بزاره اگرم میخوای غیرمستقیم ...

آره منظور منم نبود که مستقیم ابراز کنم، یه همچین چیزی که به استوریاش عکس العمل نشون بدم! البته پسر خیلی مودب و با ظرفیتی هست!

خودت با عقل خودت راه نصیحت  رو میبندی،دوستی مجازی!!!!!! پس پس فردا مشکلی پیش اومد پای خودت دیگه مثل بعضیا نگو بقیه مقصرن موفق باشی

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
آره منظور منم نبود که مستقیم ابراز کنم، یه همچین چیزی که به استوریاش عکس العمل نشون بدم! البته پسر خ ...

اگه میدونی درکش اوکیه اشکال نداره بگو غیرمستقیم منم اولین بار خودم به شوهرم ابراز علاقه کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میدونی درکش اوکیه اشکال نداره بگو غیرمستقیم منم اولین بار خودم به شوهرم ابراز علاقه کردم

یه بار تجربه ابراز علاقه رو داشتم به نظرم مشکلی نداره، ولی متاسفانه اون آدم ظرفیت نداشت😕.