2777
2789

من خیلییییی شاد بودم پر انرژی با انگیزه همه کنار من حالشون خوب بود، ولی چندوقتیه افسردگی شدید گرفتم ،میشه بگین شما چیکار کردین افسردگیتون ‌خوب شد ؟؟ یعنی امکان داره بدون ویزیت روانشناس و روانپزشک خودش خود به خود خوب بشه؟! تمام زندگیم لنگ شده توروخدا اگه راه کاری هست بگید هیچی خوشحالم نمیکنه حس هیچ کارو ندارم😔😔😔

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2 سال داشتم الان اوکیم

برو روانپزشک وقتتو هدر نده تو ایران مشاور خوب پیدا نمیشه افسردگی هم با مشاوره درمان نمیشه معمولا 

آسنترا مصرف کن 

پروپرانول هم خوبه تا 6 ساعت بعد آروم میشی و رو فرم میای 

بدون تجویزم میدن

عزیز دلم من با دم کرده گیاه هوفاریقون خیییلللییی خوب شدم و با تمرکز روی چیزای مثبت و دور کردن افکار منفی 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
من 2 سال داشتم الان اوکیم برو روانپزشک وقتتو هدر نده تو ایران مشاور خوب پیدا نمیشه افسردگی هم با مش ...

منم بایدبرم پیشه روانپزشک که دارم خل میشم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
پروپرانول وابستگی نمیاره؟

همه قرصا وابستگی میارن عزیزم 

ولی باید با کمک دکترت کم کم قطعش کنی 

من 1 ساله ترکش کردم 

نمیگم حالم همیشه خوبه خوبه هااا ولی خب دیگه افسردگیم درمان شده

همه قرصا وابستگی میارن عزیزم  ولی باید با کمک دکترت کم کم قطعش کنی  من 1 ساله ترکش کردم& ...

خداروشکر عزیزم.منم افسردگی دارم خواستم خودم استفاده کنم برای همین سوال پرسیدم

همه قرصا عوارض دارن  پس دیابت و کرونا و سرطانم با خدا خوب میشه!

افسردگی از نظر من از نا امیدی خودمم دچارشم ولی خب واقعا هر وقت سمت خدا رفتم حالم خوب شد به قرصم فکر میکنم ولی از عوارضش می ترسم