2777
2789
عنوان

هوو

169 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبید من دیشب یه خواب بد دیدم خواب دیدم شوهرم زن گرفته واسه بچه بعد مادر بزرگم که چند روزه میگذره دست میذاره رو شکمش میگه  زنش باردار شده اونم فوری زنگ میزنه به خواهر زادش میگه زنش بارداره من خیلی ناراحت میشم بعد مامانش بهش میگه خوبه بهتره این زن رو ول کنی و بچه که ندارین داداشت هم راضی نبود باهاش ازدواج کنی بعد چند رو میگذره نمیدونم چقدر ولی من به شوهرم گفتم برو با زنت رو تخت بخواب ولی اون نرفت بعد ما رفتیم رو تخت شوهرم گفت بذار من برم پیش اون بارداره من نذاشتم بزور رفت منم عصبی شدم رفتم کتری آب‌جوش رو ریختم رو خودم وقتی بیدار شدم حالم خیلی بد بود کسی معنیش رو نمیدونه

میشه واسه بچه دار شدنم 5 صلوات بفرستی اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

عزیزم تو روز وسواس فکری داری؟بنظرم زیاد فکرو خیال میکنی ک این خابارو میبینی توجه نکن 

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب چرند  اهمیت نده منم دیشب خواب جن دیدم 😐😐😐 ول کن بابا

خواب جننننننننن🤔😳😳😳😳😳

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞
عزیزم تو روز وسواس فکری داری؟بنظرم زیاد فکرو خیال میکنی ک این خابارو میبینی توجه نکن 

بله

میشه واسه بچه دار شدنم 5 صلوات بفرستی اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
ب خدا  تو خواب انقدر وحشت کرده بودم  😐 حالا خوبه اصلا ب این چیزا فکر نمیکنم

دقیقا منم داشتم از ناراحتی سکته میکردم الانم حالم خیلی بده

همش میترسم بچه دار نشم شوهرم ولم کنه

شوهرت تو مشت خودت بگیر اونقدر محبت کن و وابسته خودت که سر هیچی و هیچکس ولت نکنه

چطوری آخه من خیلی زود عصبی ناراحت میشم

منم مثل تو بودم ولی دیدم همش هوای خانوادش داره.

مثلا ازش ناراحت بودی دعوا نکن برو حموم گریه کن داد بزن زیر دوش اومدی بیرون خودش میپرسه ازت تو هم بهش آروم و با ناز بگو مشکلت رو.

گاهی ازش دلخوری یا اون دلخور برو بشین رو پاش بگو بغلت کنه باهم آروم حرف بزنید و...

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

هر چی گفت چه خوب چه بد جلو جمع حرفی نزن

بعدا گله گی کن.تو مهمونی مرتب باهاش حرف بزن موقع شام و ناهار خونه هرکسی بودی برو کنارش بشین ‌بگو بدون عشقم نمیتونم غذا بخورم خونه مامانش   زرنگ باش ظرف نشورکه نبینه بجاش پذیرایی کن سفره پهن کن دستمال کن و‌‌‌... که ببینه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر