2777
2789

سلام خانوم ها 

من یک دانشجو هستم که زمان تحصیلم نسبتا طولانیه 

و به دلایلی باید کار کنم  و هم دوست دارم کار کنم ولی نمی دونم چه کاری و از کجا شروع کنم ؟

خودم به کارهایی مثل رنگ مو خیلی علاقه دارم و شهریه کلاس هارو هم پرسیدم از 4 میلیون شروع می شه به بالا

چیزی که منو می ترسونه اینه که برم کلاس و هزینه کنم ولی بعدا نتونم کار کنم یا سودی از کارم نبرم

اصلا نمی دونم کار آرایشگر چه طوریه ! هیچ اطلاعی ندارم

حتما باید سالن از خودمون باشه؟ یا باید بریم به سالن های مختلف خودمون و معرفی کنیم؟ برای یک تازه کار پیدا کردن کار خیلی سخته ؟ چون به نظرم می رسه معمولا به کار تازه کار ها اعتماد نمی کنن و بهشون کار نمی دن.

می شه اگر کسی خودش تجربه ی کار داشته یا اطلاع داره بهم بگه؟خیلی ممنونتون می شم

ضمننا اگه کسی پیشنهاد دیگه داره من استقبال می کنم فقط لطفا بیت  کوین و چیزی که سرمایه و آگاهی زیادی بطلبه نباشه 

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگید منم فیض ببرم منم مثل خودت می‌خوام این تابستون برم یه حرفه ای یاد بگیرم  نمیدونم برم ناخو ...

به نظرم باید خودت اون کارو دوست داشته باشی

من هیچ استعدادی در خودم نمی بینم برم دنبال ناخن ولی کار خوب و تمیزیه

از پیرسینگ شخصا خوشم نمیاد ولی اگر اسعدادشو داشتم و نقاشیم خوب بود می رفتم تتو

امیدوارم یکی پیدا بشه راهنمایی کنه :(

منم تو ی شهر خیلی کوچیکم میترسم هزینه کنم کارم نچرخه

شهر ما خیلی کوچیک نیست من خودم یکم خجالتیم و روابط اجتماعیم خوب نیست

نمی دونم چی کار کنم :(

به نظرم باید خودت اون کارو دوست داشته باشی من هیچ استعدادی در خودم نمی بینم برم دنبال ناخن ولی کار ...

منم تتو دوست دارم راستش همه اینایی که گفتم دوست دارم ولی نمیدونم کدوم چون هزینه هاشون بالاست

منم تتو دوست دارم راستش همه اینایی که گفتم دوست دارم ولی نمیدونم کدوم چون هزینه هاشون بالاست

من یک پیجی دیدم آموزش تتو میده البته حضوری 

و گفته بود تمام ابزار کارتون و می تونید با دو و نیم میلیون بگیرید   به نظرم خوبه نه اینکه کم باشه ولی قابل قبوله 

من یک پیجی دیدم آموزش تتو میده البته حضوری  و گفته بود تمام ابزار کارتون و می تونید با دو و نی ...

راستش منم از اینا دیدم ولی میگن کار حرفه ای و تمیز یاد نمیدن 

و راستم میگن دوست من یه جا رفت کلاس با سه میلیون بعدش برادرش رفت یه کلاس شیش میلیون شیش خورده ای خیلی قشنگ تتو میزنه ولی دوستم نه کارش تمیز نیست خیلی تکنیک ها رو هم بلد نیست

راستش منم از اینا دیدم ولی میگن کار حرفه ای و تمیز یاد نمیدن  و راستم میگن دوست من یه جا رفت ک ...

خوب من توی شهرمون خیلی حق انتخاب ندارم یعنی آموزشگاه های زیادی نیستن

اگر آدم بدونه که موفق می شه می تونه هزینه کنه ولی این جوزی شک دار نمی دونم می ترسم پولو به باد بدم   

باشه گلم راحت باش ولی هرچی به دل خودته اصلا کیک پزی چیزی برو 

از آشپزی خوشم نمیاد هم خیلی وقت گیره هم دیگه اصلا نمی دونم از کجا شروع کنم 

شما هم موفق باشی عزیزم امیدوارم جفتمون بتونیم انتخاب درست داشته باشیم