2777
2789
عنوان

کاش شرف فروختنی نبود

199 بازدید | 22 پست

تو اوضاعی که از نظر مالی بخاطر قرنطینه همه ضرر کردیم

دسته دسته عزیزامون رو تو خاک گذاشتیم حتی نتونستیم براشون مراسم بگیریم

تازه عروس دامادهایی که نتونستن جشن پیوندشون که فقط یکبار برای هرکس میش میاد بگیرن

چطور یکعده درباره واکسن شایعه میکنن جنایتکار مگه شاخ و دم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب اون عده بودن ک میگن واکسن نازایی میاره و ما نمی‌زنیم و فلان! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منکه دارم میترسم 

خدا لعنتشون کنه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نزنن به بقیه برسه

ب نزدن اونا کاری ندارم. حرفم شایعه های خنده دارشون بود 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

حالا انقد قضیه رو جنایی نکنین، بنده خدا یه تست کرده و اومده تعریف کرده، شرف و جنایتکار و این حرفا چیه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حالا انقد قضیه رو جنایی نکنین، بنده خدا یه تست کرده و اومده تعریف کرده، شرف و جنایتکار و این حرفا چی ...

یکعده هستن که نوبتی سب و روز این تاپیک رو میذارن تست چیه مگه در مادر بزرگ آهنربان کلید بهشون بچسبه